Loki için daha önce duyurulan çıkış tarihi değişti

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2021 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 7 Mayıs 2021 Cuma 12:24 pm

Marvel Studios Çarşamba günü, Tom Hiddleston’ın Loki olarak rol aldığı yeni Disney Plus serisinin 9 Haziran’da (iki gün erken) prömiyer yapacağını duyurdu. Bu, Loki’nin yeni bölümlerinin Cuma yerine her Çarşamba yayınlanacağı anlamına geliyor.

Marvel’in önceki Disney Plus şovları (WandaVision, The Falcon ve The Winter Soldier) Cuma günleri yeni bölümler yayınlardı. Ancak Marvel Studios filmleri 9 Temmuz’da Black Widow ile başlayarak sinemalara geri döndüğünde, Marvel ve Disney, Cuma günlerini büyük tiyatro yayınları için serbest bırakmak istiyor gibi görünüyor. Hayranlar artık diziler için Cuma yerine Çarşambaları iple çekiyor olacak. Buna göre 11 Haziran’da çıkış yapması beklenen dizinin yayın tarihi, 9 Haziran’a çekildi.

Loki

arvel daha sonra bir videoyla Loki’ye yeni bir bakış daha sundu. Loki, Avengers: Endgame olaylarından sonra geçen altı bölümlük bir dizide Hiddleston’ın Asgardlı hileci rolünü yeniden canlandırdığı bir yapım olacak. Avengers: Infinity War’da ölmesine rağmen, Loki, Uzay Taşı olarak da bilinen, Loki’nin Tesseract’ı yoinkingiyle ortaya çıkan alternatif bir zaman çizelgesi sayesinde yaşayacak. Loki’de Hiddleston’la birlikte rol alan Owen Wilson, Loki’nin Time Varice Authority temsilcisi Mobius M. Mobius rolünde. Loki ayrıca belirtilmemiş rollerde Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku ve Richard E. Grant gibi isimleri de içerecek.

Counter Strike güncellemesi büyük beğeni toplayacak: Beklenmeyen yenilikler var