Locadent İzmir – Diş Estetiği Nedir?

Yayın tarihi: 25 Ağustos 2021 Çarşamba 7:28 pm - Güncelleme: 25 Ağustos 2021 Çarşamba 7:28 pm

Diş estetiği, mevcut diş sorunlarını ortadan kaldırarak dişlere işlem yapılmasıdır. Dişlerin estetik olarak güzelliğinin sağlanması için çeşitli uygulamalar yapılır. Çapraşıklık düzeltme, diş hizalama, diş eti sorunları giderme ve gülüş tasarımı gibi uygulamalar diş estetiği sayesinde yapılır.

İzmir diş estetiği ile sağlıklı ve güzel görünen dişler yapılarak kişinin rahatlıkla gülmesi sağlanır. İzmir diş estetiği klinik olarak tüm diş sorunlarını giderip yeni dişleri sunar.

Locadent İzmir – Dr. Kamil Oransay Kimdir?

Locadent kurucu üyesi,1983 yılında Manisa’da doğmuştur. 2002 yılında İzmir Atatürk lisesinden, 2009 yılında da Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur.
2011 yılında  kendi özel kliniğini açtıktan sonra  daha da büyüyerek 2019 yılında Özel Locadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerini kurmuştur.

Diş Estetiği Fiyatları Nedir?

Diş estetiği fiyatları ağız, çene yapısı, diş eti sorunları, uygulanacak işlem ve tedavilere göre değişir. Hekim ve klinik seçimi de diş estetiği fiyatlarını etkiler. İzmir diş estetiği ile dişlerde oluşan sorunlar tedavi edilip estetik bir gülüş kazandırmanın yapılması için fiyat belirlenir.

Diş Estetiği Neden Yapılır?

İzmir diş estetiği, günümüzde her bireyin güzel gülüşünün desteklenmesi için yapılan işlemdir. Bu işlemlerde diş sorunları, çapraşık dişler, diş eti problemi, diş rengi sorunu gibi rahatsızlıklar giderilerek estetik bir diş görünümü yapılır.
Dişlerin hizaya getirilerek boşluk kalmamasına dikkat edilir. Çekici ve güzel dişlerin estetiği yapılarak diş kaybı sorunları giderilir. İzmir diş estetiği yaptıran kişilerde öncelikle dişlerin arası açıksa, diş eti sorunu varsa veya eksik dişler varsa bu durumların tedavisine başlanır. Tedavi sürecinde diş rahatsızlıkları son bulurken son aşamada ise estetik bir gülüşe sahip olmak için uygulamalar yapılır.

Zirkonyum Kaplama Nedir?

Zirkonyum kaplama, metal desteksiz kaplama çeşidi olarak bilinir. Doğal diş görünümü verir ve dişin mevcut renginden daha açık renkte dişlere sahip olunur. Özellikle zirkonyum kaplamada eski dişler yenilendiği için mevcut diş renginiz kaybolacak ve yeni diş rengi ortaya çıkacaktır. Beyaz ve temiz görünen dişlere sahip olmak için zirkonyum kaplama tercih edilir. İzmir zirkonyum ile sağlıklı gülüşler ve beyaz dişlere sahip olmak mümkündür.

Zirkonyum Kaplama Çeşitleri Nelerdir?

İzmir zirkonyum kaplama çeşitleri; implant, implant veneers uygulamaları, estetik gülüş tasarımı gibi çeşitlere sahiptir. Zirkonyum çeşidi seçilirken bu süreci doktor belirler. Zirkonyum kaplama çeşidi belirlenirken kişinin tedavi sürecine yönelik ve isteği doğrultusunda bir kaplama seçilir.
Talep ve şikayetler göz önünde bulundurularak en çok tercih edilen zirkonyum kaplama çeşidi yapılır. İzmir zirkonyum sayesinde hasta-hekim fikir alışverişi yapılarak doğru bir kaplama çeşidi yapılır.

İmplant Nasıl Yapılır?

İmplant, eksik dişlerin çene kemiği veya damak oyularak yerleştirilmesiyle eksik dişler yerine yapay diş eklenmesidir. Tüm dişlerde veya birkaç eksik diş yerine yaptırmak mümkündür. Ağız içi ve çene kemiği implant için uygun her bireye bu tedavi uygulanır.

İzmir implant, bireyin çene kemiği uygunsa detaylı bir röntgen sonucunda uygulamalara başlar. Eksik dişlerin fiziksel olarak görünümü engellenerek yapay dişler sayesinde daha güzel bir gülüş sergilenir. Diş kaybı olan bireyler için implant yaptırmanın birçok faydası bulunur.

İmplant Kimlere Uygulanır?

İmplant, 18 yaş üstü çene ve yüz gelişimini tamamlamış her bireyde uygulanır. Çene yapısı ve çene kemiği implant için uygun görülen bireylerde implant yapılır. Eksik dişlerin yerine yapay diş takılması için öncelikle bireyin çene kemiği röntgeni çekilmesi gereklidir.

Çene kemiği implant için uygun olan bireylerde implant tedavisine başlanır. İzmir implant ile eksik diş yerlerindeki boşluklar implant ile giderilerek estetik dişler yapılır.

Estetik açıdan sunulan diş görünümü aynı zamanda yemek yerken de kişiye rahatlatacaktır. Daha çok yemek yiyebilmeyi ve diş eksikliğinden kaynaklı sağlam dişlerde sorun oluşturmanın önüne geçer. İzmir implant sayesinde eksik diş kalmayarak sağlıklı dişlere sahip olabilirsiniz.