Liverpool taraftarından Ozan Kabak’a beste

Yayın tarihi: 22 Nisan 2021 Perşembe 11:00 am - Güncelleme: 22 Nisan 2021 Perşembe 11:23 am

Schalke’den Liverpool’a kiralık olarak transfer olan Ozan Kabak‘a, Liverpool taraftarı sevgisini göstermek için beste yaptı.

A Milli Takımımız’ın en önemli parçalarından olan Liverpool forması giyen Ozan Kabak, İngiltere’de günden güne en çok sevilen futbolcular arasına giriyor. Takıma transfer olduğu ilk gün Liverpool takımına çocukluğundan beri olan hayranlığını samimi bir şekilde ifade etmesiyle taraftarın gönlüne giden yolda ilk adımı atan Ozan, Avrupa Süper Ligi’ni kınayan öncü futbolculardan olunca kısa sürede bağları pekiştirdi.

Ozan Kabak gecenin yıldızı seçildi

KALMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK

Ozan’ın sosyal medya hesaplarından Avrupa Süper Ligi’ni kınayan açıklamalarının ardından Liverpool taraftarları genç futbolcusuna büyük sevgi gösterdi. Sonrasında bir etkinlikte toplanan Liverpool şehrinin taraftarları, kısa süre içinde genç futbolcusuna yaptığı besteyi haykırdı.

SEVİLEN İSİMLERE YAPIYORLAR

Liverpool taraftarları, futbolcular için yaptığı besteyi sonrasında profesyonel bir kayıda alarak stadyumlarda çalınacak hale getiriyor. Mane, Firmino, Salah, Henderson, Alisson gibi isimlere yapılan besteler halen statta çalıyor. Ozan Kabak’ın adına yapılan bestenin de artık Anfield Road’da çalması kesin gibi gözüküyor.