Lise öğrencisi Reyhan, polise ait silahla başından vurulmuş olarak bulundu!

Yayın tarihi: 24 Aralık 2021 Cuma 9:52 pm - Güncelleme: 24 Aralık 2021 Cuma 10:08 pm

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Fatih Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 16 yaşındaki Reyhan Direkçi, polis memuruna ait silahla başından vurulmuş olarak ölü bulundu. Direkçi’nin ölümü resmi kayıtlara intihar olarak geçti.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde bulunan Fatih Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 16 yaşındaki Reyhan Direkçi, bugün saat 11.15 sıralarında okul binasında başından silahla vurulmuş halde bulundu. T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre, Direkçi’nin ölümünde kullanılan silahın emekli bir polis memuruna ait olduğu ortaya çıktı. Mezopotamya Ajansı ise Direkçi’nin okulda akrabası tarafından düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybettiğini iddia etti.

TEK KURŞUNLA VURULMUŞ, BİLİNCİ KAPALI HALDE BULUNDU

Lisede silahla kendini yaralayan bir öğrencinin olduğu anonsu üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, kafasından tek kurşunla vurulmuş ve bilinci kapalı halde bulunan Direkçi’yi Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı.

SİLAHIN EMEKLİ POLİS MEMURUNA AİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Direkçi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi, otopsi işlemleri için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na götürülürken yapılan incelemede olayda kullanılan tabancanın emekli polis memuru C.A.’ya ait olduğu tespit edildi. Olay, resmi kayıtlara “intihar” olarak geçti.

Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı ile Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı soruşturmalar sürüyor. Öte yandan Mezopotamya Ajansı, Direkçi’nin okula gelen bir akrabası tarafından düzenlenen saldırıda yaşamını yitirdiğini iddia etti.

Lise öğrencisine cinsel sarkıntılık iddiası! Din öğretmeni açığa alındı