Linet ile Bülent Serttaş arasında kriz büyüdü

Yayın tarihi: 27 Ekim 2021 Çarşamba 5:16 pm - Güncelleme: 27 Ekim 2021 Çarşamba 5:16 pm

Linet ve Bülent Serttaş’ın arasında bir gerilim olduğu iddia edilmişti. Linet, geçtiğimiz haftalarda ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programına davet edilmişti. Aynı programa Bülent Serttaş’ın da çıkacağını son anda öğrenen Linet, programda yer almamıştı.

Ünlü sanatçı Linet, son dönemde gerek seslendirdiği şarkılar gerekse yaptığı açıklamalarda adından söz ettiriyor. Sanatçı Linet, bundan iki hafta önce Kanal D’de Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici tarafından sunulan ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programına davet edildi. Snob Magazin’in haberine göre; Konuklar arasında Bülent Serttaş’ın da yer aldığını gören Linet, “Programda yer almak istemiyorum” diyerek rest çekmiş.

AYNI YERDE YER ALMAK İSTEMEDİ

Programda yer almayan Linet’in Bülent Serttaş’a neden kızgın olduğu belli oldu. Geçtiğimiz aylarda İbo Show’a katılan Bülent Serttaş’ın, dans eden oryantal Didem’e bakmamak için verdiği uğraş uzun süre konuşulmuştu. Şarkıcı Linet’in, Bülent Serttaş’ın Didem’e karşı sergilediği davranışlardan rahatsız olduğu ve bu nedenle kendisiyle aynı programda yer almak istemediği öğrenildi.

Şarkıcı Linet: Asker kaçağıyım