LimonHost ile Kendi İşinizin Patronu Olmak Çok Kolay

Yayın tarihi: 12 Ağustos 2020 Çarşamba 9:16 pm - Güncelleme: 13 Ağustos 2020 Perşembe 1:20 pm

İlandır

Kendi işinize sahip olarak para kazanmanız 2020 yılında çok daha kolay bir hale geldi. İnternet üzerinden satış ve hizmet önümüzdeki yılların trendi. Yaratıcılık ve orijinallik artık para kazandırıyor. Siz de bu akım içerisinde gelir elde etmek isterseniz sınırsız fikir ve fırsata sahip olabilirsiniz.

E-ticaret satışı, web site reklamları ve tasarım internet üzerinden yakalayabileceğiniz iş olanaklarından bazıları. Güzel olan kendi işinize sahip olarak bundan kar elde edebilmeniz. Kendi internet sitenizi kurarken, kafanızdaki tüm soru işaretlerini lider firma LimonHost sayesinde giderebilirsiniz. İnternet sitenizi açış amacınız, sahip olmanız gereken ekipmanı belirleyecektir. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda LimonHost’un size uygun olan hizmetinden kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

İlk Adım: Domain Seçimi

İnternet sitenizi yayına almadan önce yapmanız gereken en önemli seçim domain seçimidir. Alan adınızı oluştururken seçtiğiniz kelimelerin işinizle ilgili olması gerekir. Seçtiğiniz domainin marka değeri olması ve tercih edilmesi için akılda kalıcı ve dil kurallarına uygun olması gerekmektedir.

Daha önce kullanılmış bir ismi tekrar almamak için LimonHost domain sorgulama hizmetinden faydalanabilir, en doğru alan adını seçmek için araştırma yapabilirsiniz. Kullanılmamış, trafik getirebilecek ve orijinal bir alan adı bulduktan sonra ilk adımınızı atmış olacaksınız. LimonHost domain kurulumunda size ayrıntılı bir hizmet sunarak destek olur.

Siteniz yapılanmaya başladı. Peki bundan sonraki adım ne? Kurulum aşamasında sitenize birisi ulaştığında, karşısına çıkacak ekran güven verici olmalıdır. Hata veren bir sayfa ile yapım aşamasında bilgisini veren bir sayfa arasında büyük fark vardır. Sitenizin yapım aşamasında olduğunu gören ziyaretçiler bu bilgiyi hafızasında tutarak tekrar ziyaret gerçekleştirecektir. LimonHost aynı zamanda domaininizi çalınmaya karşı korumak için kilitleyerek, alan adınızın güvenliğini de sağlar. Aynı zaman whois gizlemeden yararlanarak kişisel bilgilerinizin paylaşılmaması konusunda da destek alabilirsiniz.

Satın alacağınız hizmeti mutlaka kullanım alanına göre tercih etmelisiniz. Bir blog sayfası ile bir e-ticaret sitesinin ihtiyacı olan depolama alanı, trafik yoğunluğu, grafik ihtiyacı gibi özellikleri farklı olacaktır. Bu sebeple blog sahibi ile e-ticaret sitesi sahibi mutlaka LimonHost’un farklı domain paketlerini tercih etmelidir. Kullanacağınız paketi seçerken, deneyimli ve ilgili bir kadrodan hızlı destek almanız işlerinizi olumlu yönde etkileyecektir. Seçtiğiniz pakete göre kullandığınız kaç adet alan adınız varsa, tümünü LimonHost’un Türkçe paneli ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Panel kullanım kolaylığı sayesinde işleriniz çok daha güvenli ilerleyecektir.

LimonHost kullanıcısı olmanın bir diğer avantajı ise kendi domaininizi başka bir kullanıcıya aktarabilmektir. Başka bir yerden edindiğim domaini LimonHost’a geçirip tüm bu avantajlardan faydalanmak istiyorum derseniz, ücretsiz transfer hakkına sahip olurken aynı zamanda LimonHost’dan tescil ettiğiniz alan adınızı farklı bir web sayfasına ücretsiz aktarabilirsiniz. Rakipsiz fiyatlarla alan adınıza sahip olmak ve tüm bu avantajlardan yararlanmak için zaman kaybetmeyin.

İkinci Adım: Hosting

Hosting, barındırma anlamına gelen ve alan adınızı barındırmak için var olan bir sistemdir. Hosting hizmetleri sayesinde siteniz internet üzerinde yayına alınır ve işlevine başlar. Aldığınız hosting hizmetinin uygun fiyatlı ve kullanışlı olması çok önemlidir. Hosting hizmetinizi uzun seneler almanız başarılı ve trafiği bol bir siteye sahip olduğunuzun göstergesidir. LimonHost sunduğu rakipsiz hizmetlerle sizi uzun vadede en üste taşımak için çalışır. İhtiyacınıza göre birçok hosting paketi mevcuttur.

Barındırma ihtiyacınız açtığınız ya da açacak olduğunuz web sitesinin kaynak ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterir. Hosting seçimindeki bir diğer önemli konu ise işletim sistemidir. LimonHost Linux Hosting ve Windows Hosting seçenekleriyle hizmet sunmaktadır. Linux hosting paket kullanıcılarına cPanel sunularak işlemlerini kolayca yapmaları sağlanmaktadır. Windows hostingte ise Plesk Panel ile işlemler kolayca yapılabilmektedir.

Hosting Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uygunluk: Hosting satın alırken kullanacağınız alana uygun olarak tercih yapmanız gerekir. Bir web sitesi açacaksanız ve çok trafik getireceğini düşünüyorsanız mutlaka trafik imkanını sınırsız sunan bir paket satın almalısınız. Aksi takdirde trafik sınırınız dolduğunda siteniz kullanılmaz hale gelir ve yeni bir paket alana kadar o şekilde kalır.

LimonHost’un yılın en uygun fiyatlarıyla satışa çıkardığı paketlerden birini panelden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Üstelik beraberinde getirdiği tüm ücretsiz hizmetlerden kullanımınız boyunca yararlanabilirsiniz.

Web sitenizde kullanacağınız veri çeşidi, depolama alanınızı belirleyici bir faktördür. Sadece yazı paylaşacağınız bir site için az depolama alanı sunan paketler tercih etmeniz yeterli olacaktır. Bundan farklı olarak siteniz fotoğraf ve video barındırıyorsa üst limitli bir paket kullanmanız siteniz için daha sağlıklı olacaktır.

Kullandığınız web site sayısı, ihtiyacınız olan e-posta sayısı gibi birkaç unsur daha mevcuttur. Size uygun hosting paketini seçerken bu ayrıntılara da önem vermeniz gerekmektedir.

LimonHost’ta hem blog yazarlarına hem de e-ticaret sitesi sahiplerine uygun çeşitli paketler bulunmaktadır. Paket ücretlerinin uygunluğu çok tercih edilmelerine sebep olmaktadır. Binlerce kullanıcı LimonHost’un hizmetlerinden memnuniyetle faydalanıyor. LimonHost hizmet kalitesi ile her zaman yanınızda! Canlı destekten 7/24 ulaşım oldukça kolay!