Lille oyuncusu Meunier: Fenerbahçe karşısında tur şansımız yüzde 1000

Yayın tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 3:32 pm - Güncelleme: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 3:32 pm

Lille takımında forma giyen Thomas Meunier, yarın Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili iddialı bir açıklama yaptı. Meunier, “Tur şansımızın yüzde 1000 olduğuna inanıyorum” dedi.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında yarın sahasında Lille’i ağırlayacak. Fransız temsilcisinde forma giyen futbolcu Thomas Meunier, tur ilgili iddialı bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe’nin Dusan Tadic, Youssef En-Nesyri gibi tecrübeli futbolculara sahip olduğunu belirten Meunier, “Jose Mourinho oraya imza atmışssa kulüple bir şeyler kazanabileceğini bildiği içindir” dedi.

“TUR ŞANSIMIZ YÜZDE 1000”

Fenerbahçe’nin güçlü yanlarının olduğunu aktaran Thomas Meunier, “Ama bizden güçlü bulmuyorum. Tur şansımızın yüzde 1000 olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“TÜRK TARAFTARLARIN ŞÖHRETİ TUTKULARINDAN GELİYOR”

Trabzonspor’da forma giydiğini anımsatan Thomas Meunier, “Türk taraftarların şöhreti tutkularından geliyor. Böyle maç atmosferleri beni motive ediyor. Bundan faydalanmamız gerek. Sahada olanlar tribünleri de etkileyecek” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin Lille’i konuk edeceği maç yarın saat 20:00’de başlayacak.

Lille resmen açıkladı! Fenerbahçe maçına 4 eksikle çıkacaklar

Lille takımında forma giyen Thomas Meunier, yarın Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili iddialı bir açıklama yaptı. Meunier, “Tur şansımızın yüzde 1000 olduğuna inanıyorum" dedi.

Kaynak: NTV Spor