LG Velvet fiyatı ile ilgi sağlayacak

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2020 Cuma 7:00 am - Güncelleme: 30 Temmuz 2020 Perşembe 8:19 pm

LG popüler modeli Velvet’in daha uygun fiyatlısını çıkarmak için kolları sıvadı. İşte uygun fiyatlı LG Velvet hakkındaki detaylar.

LG Velvet fiyatı ile ilgi sağlayacak. Bir dönem akıllı telefon pazarında önemli bir paya sahip olan LG, ülkemizde de hayli geniş bir müşteri kitlesine sahipti. Lakin Çinli üreticilerin global pazarda boy göstermesiyle birlikte LG kabuğuna çekilmek zorunda kaldı.

Genel itibariyle katı bir fiyat politikasına sahip olan Güney Koreli şirket, agresif fiyat politikasına sahip Çinli üreticilerle rekabet etmekte zorlandı. Sonuç olarak LG genel itibariyle iç pazara dönük bir yol izlemek zorunda kaldı.

 LG Velvet

Lakin kısa bir süre önce satışa sunulan Velvet ile birlikte Güney Koreli üretici tekrardan kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Fakat Velvet’in satış fiyatının beklenenin üzerinde olması, satışlara negatif yönlü yansımalar yaptı. Ucuz LG Velvet için ilk adım atıldı

Bu yansımaları pozitife çevirmek isteyen LG, orta segmente hitap eden modelinin maliyetini kısarak daha uygun bir fiyat etiketi ortaya çıkarmayı amaçlıyor.

Bunun için de Velvet’te yer alan Qualcomm tabanlı yonga seti, MediaTek tarafından üretilen Dimensity 800 ile değiştirilmiş. Yani LG, Qualcomm’tan MediaTek’e geçiş yapmış. Bunun haricinde telefonun geri kalan özellikleri aynı diyebiliriz. Lakin yonga setinin değişimi bile LG Velvet fiyatının düşmesi için önemli bir etken.

Google Play Console’da ortaya çıkan yeni Velvet modelinin fiyatı şimdilik belli değil. Muhtemelen LG bu modelini de yakında resmiyete kavuşturacaktır.

Oppo Enco W31 kablosuz kulaklık incelemesi