LG PuriCare Wearable Air Purifier yüzde 100 koruma sağlayacak

Yayın tarihi: 28 Ağustos 2020 Cuma 7:00 am - Güncelleme: 27 Ağustos 2020 Perşembe 2:00 pm

Koronavirüs için geliştirilen LG PuriCare Wearable Air Purifier maskesi ile artık yüzde 100 koruma sağlanabilecek. LG hayat kurtaracak.

Koronavirüs salgını ile teknolojinin hayatımızın çeşitli yönlerine ne kadar adapte olduğu ortaya çıkmıştı. Teknoloji ile uzaktan yürütülen işler, sağlık alanındaki makineler derken şimdi de LG PuriCare Wearable Air Purifier hayatımıza giriyor. LG’nin 2020’nin son çeyreğinde satışa sunacağı bu maske sayesinde koronavirüse geçit verilmeyecek.

LG PuriCare

Maskede kullanıcı tarafından değiştirilebilen iki H13 HEPA filtresi kullanılacak. Kullanıcının nefes almasına yardımcı olmak için maske, kullanıcının solunum döngüsünü ve hacmini otomatik olarak algılamak ve fanlarının hızını buna göre ayarlamak için Çift Fan ve patentli bir Solunum Sensörüne de sahip olacak.

Maske, saklandığında zararlı mikropları öldürecek UV-LED ışıklar içeren bir şarj kutusu ile birlikte gelecek. Maske en yüksek performans için filtrelerin değiştirilmesi gerektiğinde LG ThinQ mobil uygulamasına bir bildirim bile gönderebilecek. Maskede ye falan 820mAh bataryanın, düşük modda sekiz saate kadar ve yüksek modda iki saate kadar çalışma sunacağı söyleniyor.

LG Electronics Ev Aletleri ve Hava Çözümleri Şirketi’nin başkanı Dan Song lansmanla ilgili olarak şunları söyledi: “PuriCare Giyilebilir Hava Temizleme Cihazı, anlamlı sağlık ve hijyen faydaları sağlamak üzere tasarlanmış, büyüyen ürün yelpazemize heyecan verici bir ektir. Tüketicilerin hayatı daha güvenli ve daha rahat hale getirmenin yollarını aradığı bir zamanda, ölçülebilir değer katan çözümler sunabilmemiz önemlidir.”

Fiyat konusunda henüz bir açıklama yapayan LG, yeni akıllı maskesini hangi ülkelerde satışa sunacağını de belirtmiyor. Umarız bu tip akıllı tıbbi maskeler ülkemize de bir an önce giriş yapar.

Yerli işletim sistemi büyük dikkat çekecek!