LG mobile ürünlerinde indirim yapacak

Yayın tarihi: 15 Nisan 2021 Perşembe 9:31 am - Güncelleme: 14 Nisan 2021 Çarşamba 4:32 pm

Akıllı telefon pazarının en köklü isimlerinden biri olan LG geçtiğimiz günlerde mobil pazardaki faaliyetlerini sonlandırdığını açıklamıştı. Aslında bu açıklama pek çok kişi için sürpriz olmadı. Çünkü LG’de özellikle mobil kanatta işlerin pekiyi gitmediği biliniyordu.

Buna rağmen LG’nin son dönemde yeni modeller tanıtması, kullanıcıların Güney Koreli üretici hakkındaki düşüncelerini değiştirmişti. Fakat beklenen açıklama geçtiğimiz günlerde geldi.

Güney Koreli üretici yaptığı açıklamada mobil pazardan çekildiğini belirtmişti. Sonuç olarak LG’nin pazardan çekildiğini açıklamasıyla bir devir de kapanmış oldu.

LG mobile

Peki LG’nin hali hazırda satışta olan telefonları ne olacak? Kim pazardan çekildiğini açıklayan bir markanın telefonlarını alır? Açıkçası bu durum biraz soru işareti. Nitekim LG yetkilileri de böyle düşünmüş olacaklar ki ellerinde kalan modellerin fiyatlarını neredeyse yarı yarıya düşürdüler.

Özellikle son dönemde satışa sunulan ve etiketi hayli yüksek olan modellerde önemli indirimler gerçekleşti. Pazarın geneline bakıldığında LG modellerinin fiyatları avantajlı gibi görünüyor. Özellikle de T şeklindeki yapısıyla dikkat çeken Wing modeli.

Tabi ki yeni bir LG alırken bu telefonun güncelleme alıp almayacağı, ya da bozulduğunda yeni bir teknik servis bulup bulamayacağınızı ayrıca sorgulamanız gerekecek.

TicWatch GTH küresel pazara açılıyor