LG katlanabilir ekranlı telefon üretebilir

Yayın tarihi: 11 Eylül 2021 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 9 Eylül 2021 Perşembe 1:17 pm

LG katlanabilir ekranlı telefon üretebilir. Teknoloji sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere LG akıllı telefon üretimini sonlandırma kararı almıştı. Aslında bu karar çok da ani alınmadı. LG’nin mobil pazardaki gücü günden güne azalıyordu.

Fakat buna rağmen LG’nin Sony ya da HTC gibi isimlerden önce mobil pazardan çekildiğini açıklaması sürpriz oldu.

Geçtiğimiz günlerde Güney Koreli bazı kaynaklar LG’nin tekrardan akıllı telefon üretebileceğine dair bazı bilgiler sızdırdı. Fakat LG artık normal telefon üretmeyecek. Yani hali hazırda alışık olduğumuz gibi akıllı telefonlardan bahsetmiyoruz.

LG daha çok ekran tarafında yenilikler sunacak modeller üzerine yoğunlaşacak. Şimdilik bu modellerin hangisi olacağı net bir şekilde ifade edilmiş değil. Lakin iddialara bakacak olursak LG’nin ilk hedefi katlanabilir ekranlı modeller olacak.

katlanabilir ekranlı telefon

Zaten Güney Koreli şirket mobil pazardan çekilmeden önce katlanabilir ekranlı birkaç model üzerinde çalışıyordu. Hatta rulo şeklinde içer doğru kıvrımlı bir model projesi de mevcuttu. Lakin bu projeler hayata geçmeden LG mobil pazardan çekilme kararı aldı.

Şimdi ise LG’nin bu tarz birkaç Premium model ile yoluna devam edebileceği iddia ediliyor. Elbette bu durum sadece basit bir iddiadan ibaret. Dolayısıyla Güney Koreli teknoloji devinin konu ile ilgili yapmış olduğu resmi bir açıklama bulunmuyor.

Türkiye’deki Galaxy S22 modelleri SD898 ile gelebilir