Levent Gültekin’den Akşener’e: Telefonda bana İmamoğlu ve Yavaş için söylediklerinizi hatırlıyor musunuz?

Yayın tarihi: 7 Eylül 2023 Perşembe 11:17 pm - Güncelleme: 7 Eylül 2023 Perşembe 11:21 pm

Levent Gültekin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “Ekrem bey ve Mansur beyin aday olmasını istiyordunuz ama bana telefonda bu iki kişinin adaylığıyla ilgili söylediklerinizi hatırlıyor musunuz?” diye sordu.

Levent Gültekin, Cumhurbaşkanı Adayı olmalarını istediği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e dikkat çeken bir soru yöneltti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Levent Gültekin, “Ekrem bey ve Mansur beyin aday olmasını istiyordunuz ama bana telefonda bu iki kişinin adaylığıyla ilgili söylediklerinizi hatırlıyor musunuz?” diye sordu.

Meral Akşener’e canlı yayın yapma çağrısında da bulunan Levent Gültekin, “Sayın genel başkan bugün yayınımda sorular sordum, partilileriniz bu sorulara cevap arayacağına bana saldırıyor, sorularıma canlı yayında cevap vermek ister misiniz? Mesela Kemal beyin adaylığı belliyken anket meselesini niçin daha önce değil de en son toplantıda gündem yaptınız? @meral_aksener” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu-Yavaş muamması! Akşener, İYİ Parti Sözcüsü Zorlu’yu yalanladı