Leonardo DiCaprio’nun yeni sevgilisi 22 yaşında

Yayın tarihi: 2 Eylül 2022 Cuma 11:16 am - Güncelleme: 2 Eylül 2022 Cuma 11:16 am

İlişki yaşadığı kadınlar 25 yaşına gelince ayrılan dünyaca tanınmış oyuncu Leonardo DiCaprio 22 yaşındaki model Maria Beregova ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Camila Morrone’dan ayrıldı. Ünlü oyuncunun yaklaşık 2 ay önce 25 yaşına giren Morrone’dan ayrılması sonrası ’25 yaşını geçenlerle ayrılıyor’ iddiaları yeniden gündem olmuştu.

ABD ve İngiltere magazin basınının ortaya attığı iddialara göre Leonardo DiCaprio, geçtiğimiz temmuz ayında Fransa’nın gözde tatil beldelerinden St. Tropez’de bir başka güzelle birlikte görüntülendi. İleri sürülenlere göre Leonardo DiCaprio, Ukraynalı model Maria Beregova ile yakın bir ilişki içinde

KISA SÜRE ÖNCE BOŞANDI

Ukraynalı olsa da İsviçre’de büyüyüp Londra’da yaşayan Maria Beregova kısa süre önce 30 yaşındaki eşi Libya asıllı Ahmet Mesud Abdelhafid ile boşandı. Monako’da bir moda ve emlak şirketinin başında olan Abdelhadif aslında bilinen bir aileden geliyor. Ahmed Mesud Abdelhadif, Libya’nın devrik lideri Muammer Kaddafi’nin sağ kolu olarak da bilinen eski içişleri bakanı Mesut Abdelhadif’in torunu.

Leonardo DiCaprio sevgilileri 25 yaşına gelince ayrılıyor