Lenovo Smart Clock 2 neler sunuyor

Yayın tarihi: 29 Haziran 2021 Salı 8:30 am - Güncelleme: 28 Haziran 2021 Pazartesi 1:15 pm

Bu ayın başlarında Smart Clock 2 Bluetooth SIG web sitesinde karşımıza çıkmıştı. Ayrıca akıllı hoparlör işlevi de gören yeni akıllı saat yalnızca yeni bir tasarıma sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda daha fazla renk seçeneğiyle de geliyor.

Smart Clock 2, önceki modele göre biraz daha uzun. Ses kontrolleri için de üstte iki adet düğme bulunuyor. Alt kısmında ise bir güç girişi ve mikrofonu sessize alma düğmesi bulunuyor. Ne yazık ki, artık cihazlarınızı şarj etmenizi sağlayan bir USB-A bağlantı noktası yok.

 

 Smart Clock 2

Lenovo, bu USB bağlantı noktasını Smart Clock 2 için isteğe bağlı bir kablosuz şarj yuvasına dönüştürmüş durumda. Yuvada ayrıca maksimum 10W güç çıkışına sahip bir kablosuz şarj pedi de bulunuyor. Lenovo Smart Clock 2 hala 4” LCD IPS Dokunmatik Ekrana sahip ancak çözünürlük henüz bilinmiyor.

Akıllı saatte 1 GB RAM, MediaTek MT8167S işlemci ve 8 GB dahili depolama alanı mevcut. Smart Clock 2, Bluetooth 4.2 ve bir ışık sensörü içeriyor. Boyutları 93.30mm x 113.48mm x 71.33mm, ağırlığı ise 298 gram olacak. Şirket, Smart Clock 2 ve şarj yuvası için henüz bir fiyat etiketi açıklamadı. Ancak renk olarak Abyss Blue, Heather Grey veya Shadow Black seçenekleriyle karşımıza çıkacak. Orijinalinde de olduğu gibi, burada da yerleşik Google Asistan mevcut.

SpaceX, ilk yörüngesel Starship test uçuşunu Temmuz ayında başlatacak