Lenovo Legion hızlı şarj özelliğini destekleyecek

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2020 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 21 Temmuz 2020 Salı 7:23 pm

Lenovo önümüzdeki günlerde özel bir etkinlik düzenleyecek. 22 Temmuz’da düzenlenecek olan bu etkinlikte Çinli şirketin oyun odaklı yeni akıllı telefonu tanıtılacak. Genel itibariyle özellik ve tasarımıyla kulvarındaki modellerden ayrılan Lenovo Legion , hızlı şarj teknolojisiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Lenovo’nun oyun odaklı yeni modelinde Twin Turbo adında yeni bir hızlı şarj teknolojisi kullanılacak. Bu sayede 5000 mAh bataryaya sahip olan Lenovo Legion sadece dakikalar içerisinde şarj olabilecek.

Lenovo Legion

Hali hazırda Oppo ve Xiaomi gibi Çinli üreticilerin de hızlı şarj konusunda önemli çalışmalar yürüttüğünü biliyoruz. Dolayısıyla Lenovo’nun Twin Turbo sistemine çok yabancı değiliz.

Twin Turbo’nun en etkileyici yanı tam 90W’lık güç sağlaması. Bu sayede 5000 mAh’lık bataryaya sahip olan Lenovo Legion sadece dakikalar içerisinde şarj olabilecek.

5000 mAh’lık bir bataryanın 30 dakikada şarj olması gerçekten önemli bir başarı. Tabi ki bu teknolojinin ne derece kullanışlı olduğu şimdilik bir soru işareti. Malum yüksek Watt teknolojisi ile gelen adaptörler batarya tarafında bazı sorunlara neden olabiliyor. Lenovo’nun bu sorunları ne derece aştığı ya da nasıl aştığı ise şimdilik bir soru işareti. Lakin bu soru işaretleri 2 gün sonra yanıt bulmuş olacak.

Alzaymır hastalığının çözümü Türkiye’den gelebilir!