Lenova YOGA Pad Pro böyle görünecek

Yayın tarihi: 10 Mayıs 2021 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 7 Mayıs 2021 Cuma 6:46 pm

Lenovo geçtiğimiz günlerde bu yıl bir değil iki değil üç tabletin tanıtımını yapacağını açıkladı. YOGA Duet ilk bekleniyor yanında Xiaoxin Pad Plus’ın ve Pro YOGA Pad. Lenova cihazların piyasaya sürülmeden önce tabletin tasarımını ortaya çıkaran bir teaser resmi yayınladı.

Lenovo’nun YOGA resmi web sitesinde yayınlanan teaser, tabletin Xiaoxin tablet tarafından kullanılacak aynı kalemi destekleyeceğini gösteriyor. Kalem, 4096 basınç seviyesine ulaşabilir. Stylus kalem yazı yazmak için ve ayrıca boyama için kullanılabilir.

 

Teaser görüntüsü, YOGA Pad Pro ‘nun bir akıllı telefondan veya temelde büyük boyutlu telefonlar olan normal tabletlerden farklı bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Altta, tableti bir masaüstüne dik olarak monte etmek için kullanılabilen bir portatif bağlantı bulunur.

YOGA Pad

Tabletin ön ekranı, cihazın premium bir model olacağı kanıtlanmış durumda. Her tarafta çok dar çerçevelere sahip tam ekran bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda YOGA Pad Pro’nun ön tarafı da çok dar çerçeveli tam ekran ile donatılmış ve bu da ona yüksek bir ekran-gövde oranı sağlar. Seçenek listesi, görüntülü sohbet için çok uygun olan, yatay yönde yerleştirilmiş bir selfie kamerasını eşit şekilde topluyor.

 

YOGA Tab Pro’nun teknik özellikleri daha önce çevrimiçi olarak sızdırılmıştı ve kayrak yüksek 2.5K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı desteği ile geleceğini gösteriyordu. Tablet aynı zamanda kullanıcılara harika bir görsel-işitsel deneyim sunmak için tasarlanmış dört simetrik hoparlörle birlikte gelecek.

Tabletin aynı zamanda amiral gemisi Qualcomm Snapdragon 870 yonga setinden güç alması ve kullanıcıların onu daha büyük bir ekrana bağlamasını sağlayacak HDMI girişi desteğine sahip olması bekleniyor. Lenovo’nun tableti tam olarak ne zaman açıklayacağı belli değil.

Galaxy Z Flip için S Pen iddiaları güçleniyor