Lal Denizli mazbatasını aldı

Yayın tarihi: 4 Nisan 2024 Perşembe 2:06 pm - Güncelleme: 4 Nisan 2024 Perşembe 2:06 pm

Yerel seçimlerde Çeşme Belediye Başkanı seçilen Lal Denizli bugün mazbatasını aldı.

Türkiye’de 31 Mart 2024’te gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Çeşme’de yüzde 53.74 oy alan Lal Denizli belediye başkanı seçildi. Denizli, bugün Çakabey Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende mazbatasını aldı. Törene, CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, Çeşme Kadın Kolları Başkanı Şeniz İridere, Gençlik Kolları Başkanı Simge Dura, ilçe seçim kurulu üyeleri, çok sayıda partili ve yurttaş katıldı.

CHP’yi Çeşme’de birinci parti yaptıkları için gururlu olduklarının altını çizen Lal Denizli, şunları söyledi:

“Bugün daha duygusalım. Çünkü zor bir yoldan geldik. Sürekli belli spekülasyonlarla uğraşmak durumunda kaldığımız, sürekli kendimizi asılsız iddiaları açıklamaya çalışırken bulduğumuz, aslında çok rahat geçirmemiz gereken sahayı her adımda daha da zorlaştıran unsurlarla uğraşmak zorunda kaldık. Bu süreçte bana birçok iftira atıldı. Fakat işte milletin vicdanı başka bir şeydir. Ben her zaman birçok söylenen şeyi işte sosyal medyadan cevap ver. Gittiğinde hemen şöyle buna cevap ver dediler. Hiçbir zaman bunu tercih etmedim. Çünkü bir böyle bir tarzım yok. İnsanlara projelerini, icraatlarını yapmak istediklerini anlattığın zaman zaten başarıya ulaşırsın. Ben bütün süreçte tek bir şeye dikkat ettim. Daima dürüst olmaya, yani yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermedim. Yapamayacağımız hiçbir şeyi takiye olsun diye sadece söylemiş olmak için, sadece o an bize bunu soran, bunun ilgili yanımıza gelen halkımızı kandırmamak ve onlara daima dürüst olmak için bir siyaset ördüm. Bundan da hiç pişman olmadım. Sonucunda da ittifaksız olarak Çeşme’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni yine birinci parti yaptık ve bu daha büyük bir gurur”

“TÜRKİYE HARİTASINI KIPKIRMIZI GÖRDÜK”

CHP’nin yerel seçim sürecinde verdiği mücadeleye dikkat çeken Denizli şöyle konuştu:

 “Şehirlerimizde rekor kırdık. İlçelere bakıyoruz yine aynı şekilde. Yanından dahi geçemez o sınırı denilen her yerde bugün Türkiye haritasını kıpkırmızı gördük ve bu hepimizin başarısı. Şöyle düşünmeyin. Biz orada çalışmadık değil. İşte teknoloji çağının önemi budur. Bizim burada yaptığımız çalışmaları Adıyaman’daki insanlar da izliyor. İzmir’de olan bir çalışmayı Uşak’taki insanlar da izliyor. Aslında bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin topyekun şekilde bu dönem verdiği mücadelenin her ilde ve ilçede verdiğim mücadelenin eseridir. Bu nedenle ben benimle yol yürüyen, bugün burada olan ve bizimle bu süreçte ter döken, emek veren hepinize teşekkür ediyorum. En büyük alkışı da siz hak ediyorsunuz.”

Çeşme’de ilk kadın başkan! Mustafa Denizli’nin kızı Lal Denizli kazandı

Kaynak: ANKA