La Casa De Papel’in resmi Kore uyarlamasının çıkış tarihi açıklandı

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2022 Çarşamba 10:00 am - Güncelleme: 3 Mayıs 2022 Salı 6:21 pm

La Casa De Papel Kore yayın tarihi netleşti. Netflix’in bu zamana kadar ki en çok ses getiren yapımlarından biri olan La Casa De Papel, final yapmasına rağmen hala bir şekilde adından bahsettirmeye devam ediyor.

Bilindiği üzere bir grup sabıkalı soyguncunun, daha önce hiçbir sabıka kaydı bulunmayan ve “Profesör” lakabıyla tanınan bir “deha” tarafından yönetilerek İspanya Kraliyet Darphanesi’ni ve İspanya Merkez Bankası’nı soymasını konu edinen dizi, yayınlandığı tarihten itibaren tüm dünyada çok büyük ses getirmişti.

La Casa de Papel hayranlarının hatırlayacağı üzere dizinin ilk iki sezonu İspanya’da bulunan özel bir kanalda yayınlanmış, dizi oldukça yüksek ilgi alınca hakları Netflix tarafından satın alınarak 3 sezon daha bu platformda yayın hayatını sürdürmüştü.

 

La Casa De Papel Kore

İşte bu efsane dizi, 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan son sezon bölümleriyle hayranlarıyla vedalaşmıştı. Ancak Koreli kullanıcılar için macera aslında yeni başlıyor. Daha önce de birçok popüler yapımı farklı ülkeler için yeniden çeken Netflix, bu defa aynı şeyi La Casa de Papel için yapacak ve bu diziyi Kore kültürü dikkate alınarak Koreli kullanıcılar için yeniden çekecek.

 

Bugün itibariyle yapılan açıklamayla netleşen tarihe göre 24 Hazirandan itibaren Netflix’de yayınlanacak olan dizinin yönetmenliğini ünlü isim Kim Hong-sun yapacakken senarist koltuğunda ise Ryu Yong-jae’yi göreceğiz.

Bakalım tüm dünyayı kasıp kavuran ve Netflix’de birçok rekoru alt üst eden fenomen dizi, Kore uyarlamasıyla nasıl bir performans sergileyecek.

Twitter kullanıcıları bu hatayı konuşuyor!