La Casa De Papel’in yeni sezonunun yayınlanacağı tarih belli oldu! Fragmanında büyük sürpriz…

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2019 Cuma 12:29 am - Güncelleme: 12 Temmuz 2019 Cuma 12:30 am

La Casa De Papel 3. sezonu için geri sayım başladı. İlk iki sezonda ortalığı kasıp kavuran dizinin 3. sezonuna ilişkin detaylarda netleşiyor.

Çekimleri İspanya’da yapılan ünlü dizi La Casa De Papel’in 3. sezonu hayranları tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Netflix’te yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında büyük izleyici kitlesine sahip dizinin yeni sezonuna sayılı günler kaldı. Yayınlanan tanıtım görüntülerinde daha önceki sezonda ölen Berlin karakterinin bulunması heyecanı daha da arttırdı.

Yeni sezonda bazı sürpriz isimlerinde dizide bulunacağı öğrenildi. Netflix’in açıklamasına göre La Casa De Papel’in yeni sezon bölümleri 19 Temmuz’da yayınlanmaya başlanacak. Yayınlanan iki sezonunda İspanya Kraliyet Darphanesi’ndeki soygun için bir ekip toplayan Profesör’ün kusursuz soygun planını konu alan dizi yeni sezonda yakalanan Rio için bir araya gelen ekibin Rio’yu kurtarırken başından geçenleri izleyenlere sunacak.

La Casa De Papel 3. sezonunda ise ekibe dahil olacak yeni isimler kesinleşti. Yeni sezonda üç yeni karakter ekibe dahil olacak. Diğer iki sezondan tanıdığımız polis Raquel Murillo’ya ve diziye yeni dahil olacak olan karakterlere de şehir isimleriyle hitap edileceği öğrenildi.