La Casa de Papel’de Helsinki’nin tercihi İstanbul

Yayın tarihi: 8 Nisan 2020 Çarşamba 7:05 am - Güncelleme: 8 Nisan 2020 Çarşamba 10:23 am

Dünyada ve özellikle Türkiye’de çok tutan İspanyol dizisi La Casa de Papel’in Sırp oyuncusu Darko Peric, “Helsinki olmasaydın hangi şehri seçerdin sorusuna “İstanbul” cevabını verdi. Barselona tarafından paylaşılan videoyu, Ekrem İmamoğlu da paylaşarak, “Kesinlikle haklı” diye yazdı.

İspanyol dizisi La Casa de Papel’in ana karakterlerinden biri olan Sırp oyuncu Darko Peric, dizideki adıyla ‘Helsinki’ Barcelona Kulübünün sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

La Casa de Papel’in 4. sezonu yayınlandı

F.C. Barcelona’nın resmi Twitter Türkçe hesabından yayımlanan videoda, Helsinki’yi oynayan Periç, “Helsinki olmasaydın hangi şehir olmak istersin’ sorusuna ‘İstanbul’ cevabını verdi. Helisnki’nin, İstanbul’ cevabı paylaşım rekorları kırdı.

İMAMOĞLU PAYLAŞTI

La Casa de Papel’in başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı!

Peric, “Helsinki olmak istemeseydin hangi şehir olmak isterdin?” sorusuna “İstanbul” yanıtını verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da bu paylaşımlara katıldı. İmamoğlu paylaşımının üzerine ‘Helsinki haklı’ diye yazdı.

La Casa De Papel dizisinin sevilen oyuncusu Peric, “Helsinki olmak istemeseydin hangi şehir olmak isterdin?” sorusuna “İstanbul” yanıtını verdi.