La Casa de Papel yeni sezona hazır

Yayın tarihi: 9 Mart 2020 Pazartesi 9:36 am - Güncelleme: 9 Mart 2020 Pazartesi 9:36 am

Netflix’in milyonları kasıp kavuran dizisi La Casa de Papel , geçtiğimiz yaz ayında 3. sezonu ile karşımıza çıkmıştı. İlk iki sezon merkez bankası içerisinde geçen dizi, 3. sezonu ile merkez bankasına tekrardan dönmesiyle dikkat çekmişti.

Aksiyon dolu 3. sezonun ardından gözler 4. sezona çevrilmişti. Bugün ise Netflix cephesinden La Casa de Papel 4. sezon için hem fragman hem de çıkış tarihi geldi.

Dizinin 4. sezonunda da yine bildiğimiz isimler yer alıyor. Álvaro Morte (El Profesor), Úrsula Corberó (Tokyo), Itziar Ituño (Raquel Murillo / Lisbonne), Alba Flores (Nairobi), Miguel Herrán (Río), Jaime Lorente (Denver), Hovik Keuchkerian (Bogota) ve Luka Peros (Marseille) gibi isimler yeni sezonda da karşımıza çıkıyor.

La Casa de Papel

Dizinin 4. kısımı 3 Nisan 2020 tarihinde tüm bölümleri ile sadece Netflix üzerinden yayınlanacak. Kaos ile başlayacak olan yeni sezonda artık işlerin komple çözülmesi bekleniyor.

Fragmanda; Itziar Ituño yani Raquel Murillo’nun kolluk kuvvetleri ile işbirliği yapması karşılığında ailesi ile görüşmesine izin verileceği ya da en az 30 yıl hapis yatacağına vurgu yapılıyor.

Bakalım yeni sezonda Raquel Murillo ailesi için El Profesor ve soygun çetesini ele verecek mi? İzleyip göreceğiz.

La Case De Papel’de bir soygun hikayesi anlatılıyor. Soygunun başında Profesör lakaplı biri İspanya Kraliyet Darphanesi’ni soymak için ekibini toplarlar. Profesör her biri ayrı alanında ün yapmış suçlu kişileri bir araya getirir. Sonrasında ise beş ay boyunca bir eve kapanarak, her ihtimali hesaba katarak, ek planlar yaparak kusursuz soygunu planını yapıyorlar. 5 ayın bitmesinden sonra planı devreye giriyor ve soygun başlıyor. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

Razer DeathAdder v2 gaming mouse ve Razer Cynosa Lite gaming klavye