La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayına girecek

Yayın tarihi: 29 Mayıs 2021 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 28 Mayıs 2021 Cuma 11:42 am

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak? Bu soru sonunda yanıt buldu. Peki 5. sezonda neler olacak? İşte yanıtı.

Merakla beklenen La Casa De Papel ekranlara geri dönüyor. Peki 5. sezon ne zaman yayınlanacak. Sonunda bu soru bir yanıt buldu.

Netflix geçtiğimiz günlerde La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak sorusunun cevabını açıkladı. Merakla beklenen dizinin final sezonu 2 parça halinde ekranlara gelecek. Normal şartlarda Netflix dizileri tek bir part halinde yayınlanıyordu. Yani tüm sezonu tek oturuşta izleyebiliyorduk. Fakat bu sefer ki farklı olacak diyebiliriz.

La Casa De Papel

Dizinin yeni bölümlerinin neden bu kadar geç geldiği konusunda konuşan Alex Pina şunları söylemişti.

“Salgının ortasında 5. kısmı yazmaya başladığımızda, on bölümlük sezondan bekleneni değiştirmemiz gerektiğini hissettik ve ilk ciltte sezon finali veya dizi finali hissini yaratmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Son derece agresif bir tarzda çalışmaya karar verdik ve Çete’yi işin başına getirdik. 2. ciltte daha çok karakterlerin duygusal durumuna odaklanıyoruz. Bizi doğrudan ayrılmalarına bağlayan duygusal haritalarında bir yolculuğa çıkıyoruz.”

Dizinin ilk 5 bölümlük kısmı 3 Eylül’de izleyiciyle buluşacak. Sonraki 5 bölümlük bölüm ise 3 Aralık’ta Netflix ekranlarında olacak.

Yapımcıların da belirttiği üzere dizinin finali ilk 5 bölümde zaten şekillenecek. Sonrasında ise karakterlerin bu süreçteki duygusal durumları ön plana çıkarılacak. Yani ilk 5 bölümün aksiyon dozajı yüksek olacak diyebiliriz.

Ünlü analistten 5 altcoin tavsiyesi