La Casa de Papel 4. sezon yayında

Yayın tarihi: 6 Nisan 2020 Pazartesi 11:38 am - Güncelleme: 6 Nisan 2020 Pazartesi 11:38 am

Toplamda 8 bölümden oluşan La Casa de Papel’in 4. sezonu, Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleri ile Netflix’teki yerini aldı.

La Casa de Papel 4. sezon yayında. Aksiyon dolu bir sezon ile karşımıza çıkan dizide geçtiğimiz sezonda yer alan tanıdık oyuncular bulunuyor. Yeni sezonun bölüm isimleri ise; Oyun Bitti, Berlin’in Düğünü, Anatomi Dersi, Paso Doble, 5 Dakika Önce, Teknik Nakavt, Çadırı Vurmak ve Paris Planı olarak açıklandı.

Corona virüsü salgınından dolayı herkesin eve kapandığı bu ortamda La Casa de Papel’in yeni sezonu ilaç gibi gelecek. Geçtiğimiz sezon 44 milyon izlenme ile rekor kırmıştı. Bu sezonun 60 milyon bandını kolayca aşacağını düşünüyoruz. Eğer bu dönemde evde sıkılıyor ve yapacak bir şey bulamıyorsanız Netflix üyeliği başlatıp, son yılların en güzel dizilerinden olan La Casa de Papel’i izlemenizi tavsiye ediyoruz.

La Casa de Papel 4. sezon yayında

Dizinin 4. sezonunda da yine bildiğimiz isimler yer alıyor. Álvaro Morte (El Profesor), Úrsula Corberó (Tokyo), Itziar Ituño (Raquel Murillo / Lisbonne), Alba Flores (Nairobi), Miguel Herrán (Río), Jaime Lorente (Denver), Hovik Keuchkerian (Bogota) ve Luka Peros (Marseille) gibi isimler yeni sezonda da karşımıza çıkıyor.

La Case De Papel’de bir soygun hikayesi anlatılıyor. Soygunun başında Profesör lakaplı biri İspanya Kraliyet Darphanesi’ni soymak için ekibini toplarlar. Profesör her biri ayrı alanında ün yapmış suçlu kişileri bir araya getirir.

Sonrasında ise beş ay boyunca bir eve kapanarak, her ihtimali hesaba katarak, ek planlar yaparak kusursuz soygunu planını yapıyorlar. 5 ayın bitmesinden sonra planı devreye giriyor ve soygun başlıyor. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

iPhone SE 2020 bugün tanıtılabilir!