Kuzey Marmara Otoyolu’nda zincirleme kaza! Yaralılar var

Yayın tarihi: 17 Temmuz 2024 Çarşamba 10:08 pm - Güncelleme: 17 Temmuz 2024 Çarşamba 10:08 pm

Kuzey Marmara Otoyolu’nda zincirleme bir kaza meydana geldi. 2 tır ile 1 kamyonetin birbirine girdiği kazada 3 kişi yaralandı.

Feci kaza, Kuzey Marmara Otoyolu Beykoz mevkiinde saat 20.00 sıralarında yaşandı.

POLİS KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI

İddiaya göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen tır önüne aniden bir otomobilin kırması sonucu ani fren yaptı. Fren yapmasıyla birlikte arkasındaki M.Y. hakimiyetindeki tır duramayıp arkadan çarptı. Kazayı fark edemeyen B.T. hakimiyetindeki kamyonet ise kaza yapan tırlara arkadan çarptı. Kazada tırı kullanan M.Y. hafif şekilde yaralanırken, kamyonet şoförü B.T. ve yanındaki yolcu S.H. araçta sıkıştı. Çevredeki diğer sürücüler tarafından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kamyonette sıkışan B.T. ve S.H.’yi çıkararak ambulans ekiplerine teslim etti. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırırken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

“DİREKSİYON BAŞINDAKİ AĞIR YARALI”

Kazanın ardından yaralılara yardım eden M.Ö., şu ifadeleri kullandı:

“İlk müdahaleyi biz yaptık. 3 yaralı var. Biz görmedik kaza oldu, 2-3 dakika sonra müdahale ettik. Direksiyon başındaki ağır yaralı.”

 

Kaynak: İHA