Kuyumcu hırsızını “kaşları” yakalattı

Yayın tarihi: 5 Ocak 2022 Çarşamba 5:36 pm - Güncelleme: 5 Ocak 2022 Çarşamba 5:36 pm

İstanbul’da girdiği kuyumcu dükkanını soyan bir hırsız, kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından kaşlarının şeklinden kendisini ele vererek yakalandı.

Bağcılar’da girdiği kuyumcu dükkanından 7 bilezik çalıp kuyumcuya silah doğrultarak kaçan şüpheli, polis ekiplerinin güvenlik kameralarını incelemesinin ardından yakalandı. İncelenen kayıtlarda şüphelinin sağ kaşının üzerindeki siyah ben ve lekeden yola çıkılarak kimlik tespiti yapıldığı bildirildi.

Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 20 Kasım 2021 tarihinde meydana gelen olayda, kuyumcuya giren bir kişi, 7 adet bileziği çalıp, kaçtı. Şüpheli, kendisini yakalamak için hemen arkasından koşan kuyumcuya silah doğrultup, “Gelme, vururum seni” diyerek kaçtı.

Yaşanan soygun sonrası  güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri sağ kaş üzerinde belirgin ayırt edici özelliği olan siyah ben ve lekeden yola çıkarak şüphelinin kimliğini belirledi. Kimliği tespit edilen soyguncu yakalanarak gözaltına alınmasının ardından suçunu itiraf etti.

Soyguncunun  ilk ifadesinde suçunu kabul ettiği, 7 adet bileziği Bağcılar’daki farklı kuyumcularda toplamda 78 bin 600 TL’ye bozdurduğu ve pişman olduğunu söylediği kaydedildi.

Alkole büyük zam