Kutlu Adalı’ya gönderilen tehdit mektubu ortaya çıktı

Yayın tarihi: 3 Haziran 2021 Perşembe 5:35 pm - Güncelleme: 3 Haziran 2021 Perşembe 5:35 pm

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in çektiği video serisinde yeniden gündeme getirdiği Kıbrıslı gazeteci Kutlu Adalı’ya gönderilen tehdit mektubu ortaya çıktı.

Kıbrıs Postası gazetesi, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının ardından yeniden gündeme gelen öldürülen gazeteci Kutlu Adalı’ya cinayetten kısa bir süre önce gönderilen tehdit mektubunu yayımladı.

Kıbrıs Postası, mektubun üzerinde herhangi bir tarih bulunmadığını ancak cinayetten kısa bir süre önce gönderildiği düşünüldüğünü yazdı.

“Ey Gafiller, Bay, Bayan, Mutlu ve İlkay Adalı” diye başlayan tehdit mektubunda şu ifadeler yer alıyor:

“Biz Doğu, Güneydoğu Anadolu’muzda, kahramanca Türklüğe yakışır bir şekilde Ermeni bozuntusu kuyruklu vahşi Kürtlerle uğraşırken, siz Yavru Vatanda karı-koca, hem de basın vasıtasıyla Türkiye ve Türklere karşı adeta Rum yanlısı hareket ve hakaretlerde bulunuyorsunuz.

Kanınız Türk kanı olsaydı kesinlikle yapmazdınız, ne çabuk kahpe Rum’un zulmünü, tecavüzlerini unuttunuz. Sizi Rum çizmesinden kim kurtardı, utanmazlar, kanı bozuklar, unutmayın ki Bir Türk Dünyaya Bedeldir. Anadolu ve Kıbrıs, yüce Türk Milletinindir. Türk kanı taşımıyorsanız, defolun kahpe Rum’a! Sakin olun hareketlerinizi düzeltin.”

Sedat Peker’den Kutlu Adalı soruşturması açıklaması: Kardeşim savcılığın daveti üzerine yolda