Kutalmış Türkeş: Alparslan Türkeş’in hain, ajan dediği bir adamsın!

Yayın tarihi: 5 Aralık 2021 Pazar 3:51 pm - Güncelleme: 6 Aralık 2021 Pazartesi 7:39 am

MHP, ‘Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı’ kuracağını açıkladı. Yayınladığı metinde kuruculuğunu Alparslan Türkeş’in öz oğullarının yaptığı Türkeş Vakfı’na da atıfta bulunan MHP, “MHP camiası ve Ülkücü Hareket olarak, entrika müstahsili mevcut vakfı tanımıyoruz” dedi.

MHP tarafından yayınlanan metinde şu açıklamalara yer verildi:

“Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı adını taşıyacak olan vakfın kuruluş çalışmaları başlatılmış olup en kısa zamanda tamamlanacaktır. Vakfın kısa adı TATSAV olacaktır. TATSAV faaliyete geçtikten sonra Alparslan Türkeş’i ve onun banisi olduğu Ülkücü Hareketi bundan böyle hiç kimse istismar edemeyecektir.
Bunu yapan ailesi de olsa; Alparslan Türkeş adının ve geride bıraktığı kutlu mirasın sinsi amaçlar için kullanılmasına müsaade edilmeyecektir.
Böylece; MHP’nin birlik ve bütünlüğünü bozmayı, Ülkücü Hareketin tarihi misyonunu engellemeyi, camiamızda ikilik çıkarmayı hedef alan entrikaların döndürülmesi çabalarına son verilmiş olacaktır.
Mehum Alparslan Türkeş’in gerçek ailesi, MHP camiası ve Ülkücü Harekettir.
Alparslan Türkeş’in gerçek evlatları onun yolundan hiç ayrılmamış, MHP camiasının mensupları ve Ülkücülerdir.
CHP’li Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ve Kripto Abla rolünü üstlenmiş Heval Meral’e hizmet eder hale gelen mevcut vakfı, hiçbir Ülkücü kabullenemez.
Mansur Yavaş vasıtasıyla CHP’nin siyaset değirmenine su taşıyan ve İYİ Parti Müdiresi Meral Akşener’in kirli emellerine alet olan bir vakıf istemiyoruz.
MHP camiası ve Ülkücü Hareket olarak, entrika müstahsili mevcut vakfı tanımıyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN OĞLU KUTALMIŞ TÜRKEŞ TELE1’E KONUŞTU

MHP’nin yeni açacağı vakıfla ilgili bildirimini, TELE1’den Rabia Azra Sözcü, Türkeş Vakfı kurucularından, Alparslan Türkeş’in oğlu Kutalmış Türkeş’e sordu. Kutalmış Türkeş MHP’nin bildirimiyle ilgili şunları söyledi:

“Münafık ve sinsi olan kendileri olduğu gayet açık, tarih önünde aklı selim ve idrak sahibi insanlar için gercekler gün gibi ortadadır. Öncelikle Alparslan TÜRKEŞ’in bizatihi “GÜVENİLMEZ AJAN ” dediği birinin Genel Başkan olduğu, Türkeş’in alenen resimlerini ve MHP tabelasını ayakları altında çiğneyip Türkeş e hakaret eden birinin, cenazeme bile gelmesin dediği bir adamın Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili yapıldığı, ayrıca herkesin içinde kolundan tutup kovdurttuğu bir adamın Genel sekreter olduğu bir parti adı, MHP değil Türkeş Partisi bile olsa Türkeş’i temsil edemez.”

“TÜRKEŞ, ONLARIN TOPLUMDAKİ İTİBAR KAYNAĞIDIR”

-Gözünü hırs ve sinsilik bürüyen bu menfaat şebekesi daha da ileri giderek tarihte çok az rastlanır şekilde temsil ettiğini ileri sürdüğü Türkeş’in ailesine utanmadan fiziksel saldırı düzenletmiş, Türkeş’in anma toplantısını bastırmaya övünecek kadar aklını ve namusunu yitirmiştir. Sürekli Türkeş’in ailesine, evine, eşine hakaret ettiren insanlıktan çıkmış ve bir menfaat çetesi olmuşlardır. Bu hainler topluluğu için Türkeş tam manasıyla bir sermaye görevi görmekte. Türkeş’in adı, partisi, mezarı onların toplumdaki yegane itibar ve geçim kaynağı olmuştur.

“ONLAR TÜRKEŞ’İN HAİN DEDİĞİ ADAMLARDIR”

-Utanmazlıkları ve yüzsüzlükleri açıkça tarihe geçecek kadar sonsuzdur. İstediğini yapsın, onlar Türkeş’in ‘hain’ dediği adamlardır, Türkeş’i temsil etmedikleri açıkça gün gibi ortadadır. Dün dediğini bugün inkar eden her türlü şahsiyetsizliği utanmadan ortaya koyan bu hainler için hainlikte ve sinsilikte sınır yoktur. En açık şekilde Türkeş’in ‘şahsiyetçilik’ ilkesini şahsiyetsizliğe çevirmişler. Topluma, gençliğe iğrenç bir örnek oluşturmuşlardır. Yaptıkları her türlü iki yüzlü ve namussuz hareketi bizatihi Türkeş’in ailesine hakaret, saldırı ve iftira ile kapatmaya çalışmakta oldukları net olarak ortadadır.

-Kendini ölümsüz firavun sanan bu gibi kişilikler tarihe ibretle geçmiştir. Bu yapılanlar, Türkeş’in ailesine hakaret ve saldırı, onların firavunlaşmış ego ve kişiliklerinin ispatıdır. Firavunlar ezelden beri fıtratı bozuk yaratılmış, haksızlık yapmaktan zerre kadar çekinmeyen, Allah’tan korkmayan, kaybetmeye mahkum mahluklardır.

“BU NE HIRS VE KİNDARLIKTIR”

-Bu ne hırs ve kindarlıktır, Bahçeli ve yanındakilerin terörist dediği kişilere bile böyle bir kin tuttuğu, bir saldırı yaptırmadığı ortadayken, sayesinde 25 senedir şirket gibi kullandıkları partinin kurucusunun ailesine, Türkeş sermayesi elinden gidecek korkusuyla tüm aşağılık halleriyle saldırmaları, tarihi derecede hain ve yüzsüz olduklarının ispatıdır. Devlet Bahçeli’ye ve hırstan kudurmuş ağzından salyalar akan yardımcısı Semih e sormak lazım, Devlet Bahçeli’ye zürriyetsiz iması yaparak “Motoru su kaynatmış artık bırak, 3,5 senede neden hükümetten kaçıp gittin, istesen Apoyu idamdan ederdin, neden etmedin? ” diyenlere nedense kul köle olmuşlar. Ayrıca Bahçeli’ye en ağır hakaretleri yapan bir çok kişiye bile bir saldırı ve hakaret yaptıramamışlardır. Bu derece kişiliksiz olan insanların Türkeş ailesine düşmanlıkları akıl alacak gibi değildir. Haksızlık yapan ve bu denli nankör kişilere Allah ceza verir, verdi de ama anlayacak kadar idraksizler.”

Kutalmış Türkeş’ten Bahçeli’ye yanıt: Bahçeli ülkücü değildir!