Kuruması için balkona asılan halılar böyle çalındı

Yayın tarihi: 16 Şubat 2021 Salı 11:31 am - Güncelleme: 16 Şubat 2021 Salı 11:38 am

Diyarbakır’da 6 katlı bir apartmanın 1’inci kattaki balkonuna kuruması için asılan 700 lira değerindeki 2 halının çalınma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 6 Şubat Cumartesi günü Diyarbakır’da ilginç bir olay meydana geldi. Bağlar’da bulunan 6 katlı bir binanın 1’nci katında yaşayan Salih Kaya, 2 halısını kuruması için balkona astı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, havanın kararmasıyla birlikte kimliği belirsiz kişi, binanın önüne geldi. Balkondan sarkan, 700 TL değerindeki halıları gören şüpheli, bir süre oturup, etrafı gözetledikten sonra aşağı çekti. Şüpheli, daha sonra da halıları toplayıp, binanın önünden ayrıldı.

Olaydan kısa süre sonra balkona gelen Salih Kaya, halıların olmadığını fark etti. Balkonunu gören güvenlik kamerası görüntülerini izleyince halıların çalındığı anlayan Kaya, Bağlar Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayette bulundu. Polis, şüphelinin kimliğini belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.