Atatürk’ün bu videosu ilk kez yayınlandı

Yayın tarihi: 10 Kasım 2019 Pazar 12:12 am - Güncelleme: 10 Kasım 2019 Pazar 1:21 am

Ulu Önder Atatürk’ün ölümünün 81. yılında,  birçok belediye ve marka tarafından ’10 Kasım’ videoları hazırlandı. Gazi Mustafa Kemal’i ölüm yıl dönümünde ‘saygı ve minnetle’ anıyoruz denildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün üzerinden 81 yıl geçti. Birçok çeşitli marka, kurum ve kuruluş da ’10 Kasım Atatürkü Anma Günü’ dolayısıyla sosyal medya hesaplarından video yayınladı.

İŞTE O VİDEOLAR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla şiir seslendirdiği bir video yayınladı.

“Bandırma’nın güvertesinde başın dik, için umut dolu ayrıldığın bu şehir sana hasret. Yıllar sonra kurtarıcısı olarak döndüğünde seni aşkla kucaklayan bu şehir sana hasret. Dolmabahçe’ye çıkan her sokak, izinin olduğu her köşe bucak sana hasret”

Adana Büyükşehir Belediyesi:

Adana, bir “adama” aşıktır.
O adam da Mustafa Kemal Atatürk’tür.

Sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

#adama
#10kasım

 

 

Koç Holding’den #YolumSensin temalı 10 Kasım videosu

Koç Holding (@kocholding ), Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 81’inci ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir video klip yayınladı.

 

Migros Türkiye @Migros_Turkiye hesabı üzerinden yapılan paylaşımda “Senin fikirlerinle yaşıyor, senin fikirlerini yaşatıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 81.yıldönümünde saygı ve özlemle anıyor, izinden yürümeye sadece 1 dakika ara veriyoruz.

Migros “Senin fikirlerinle yaşıyor, senin fikirlerini yaşatıyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 81.yıldönümünde saygı ve özlemle anıyor, izinden yürümeye sadece 1 dakika ara veriyoruz.

 

 

Türk Hava Yolları @TK_TR
·
Koca gökyüzünü gezdik de, böyle güzel mavi görmedik!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz.

#TürkHavaYolları #10Kasım #BöyleGüzelMaviGörmedik

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş:

100 yıl önce geldiği Anadolu şehrinden yedi düvele meydan okuyan, Ankara’yı bir başkent, Anadolu’yu bir ülke yapan büyük lider ülkemizin her köşesinde yaşıyor.

81 yıl önce ebediyete intikal eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.

Kiğılı @KigiliGiyimAS:

Onun kıyafeti bu ülkeye olan inancıydı. Sevgisiydi. İlmek ilmek diktiği bu sevgiyi kimse kalbimizden sökemedi. #Özlüyoruz #10Kasım

 

Sabancı Holding @SabanciHolding :

Bize kattığın değerleri, aydınlık bir toplum için yaptıklarını ve seni asla unutmayacağız! Ata’mızı, aramızdan ayrılışının 81’inci yılında özlem ve minnetle anıyoruz.
#SeniSevdiğimdendir #10Kasım

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir  Belediye Başkanı Tunç Soyer:

@tuncsoyer
Naçiz vücudu aramızdan ayrılmış olsa bile, içimizdeki Atatürk’ün kendinden emin adımlarla yollara düştüğü ve tüm dünyada bereketi ve barışı çoğalttığı günlerin aşkıyla;

Ata’mızı rahmet ve minnetle anıyorum.