Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanacak?

Yayın tarihi: 5 Ocak 2021 Salı 9:00 am - Güncelleme: 4 Ocak 2021 Pazartesi 3:52 pm

Bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi ekranlara geri dönüyor. Peki Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanacak? İşte bu sorunun yanıtı.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Bir süredir dizinin çekimlerinin sürdüğüne dair dedikodular zaten vardı. Hatta kısa bir süre önce dizide Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz da Kurtlar Vadisi’nin geri döneceğine dair net açıklamalarda bulunmuştu.

Görünen o ki Kurtlar Vadisi sonunda ekranlara geri dönüyor. Peki dizi hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacak.

Geçtiğimiz günlerde dizinin bir TV kanalı yerine dijital yayın içerikleri sunan bir mecrada yayınlanacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Lakin görünen o ki bu iddialar asılsız çıktı. Çünkü Kurtlar Vadisi’nin yeni adresi de belli oldu.

Kurtlar Vadisi Kaos

Yayın hayatı boyunca pek çok defa adres değiştiren Kurtlar Vadisi ilk olarak 2003 yılında Show TV’de yayınlanmıştı.

Vadi’nin yeni adresi de yine Show TV oldu. Sosyal medyada hızla yayılan dedikodulara göre Kurtlar Vadisi Kaos’un ilk durağı Show TV olacak. Dizinin başlangıç tarihinin ise Şubat ayı olacağı belirtiliyor.

Dizinin kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı ise şimdilik netlik kazanmış değil. Fakat son olarak Erdal Beşikçioğlu’nun Kurtlar Vadisi’nde rol alabileceği iddia ediliyordu. Orijinal kadrodan kimlerin kadroda bulunacağı ise şimdilik belirsiz.

Steam 2021 yılını rekorla karşıladı!