Kürdan bağırsağını delmiş! “Çok kan kaybettim”

Yayın tarihi: 4 Nisan 2021 Pazar 11:54 am - Güncelleme: 4 Nisan 2021 Pazar 11:54 am

Geçtiğimiz haftalarda su içtiği bardaktan kürdan yutan eski manken Demet Şener, “Bağırsağımı deldiği için bayağı da kan kaybetmişim” dedi.

Eski manken Demet Şener, Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şener, “Spor yapıp, sağlıklı besleniyoruz. Bu dönemde sağlık ve sporumuza çok daha dikkat etmemiz lazım. Vitaminlerimizi eksik etmiyoruz. Elimizde gördüğünüz çilek, elma ve bal. Bunları içiyoruz, her gün çeşit çeşit yapıyor diyetisyenim” dedi.

“ÜÇ GÜN HASTANEDE KALDIM”

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre Şener geçtiğimiz haftalarda su içtiği bardaktan kürdan yutmasına da ilişkin konuştu.”Bardağın içindeki kürdanı yuttum. Yutarken tabi ki hissettim fakat evdeki çalışan bana kürdan olduğunu söylemedi. Onun içerisine atmış, o da korkusundan herhalde söylemedi. Bir kötü niyeti zaten olamaz” ifadelerini kullanan Şener, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Ben bir hafta sonra inanılmaz ağrılarla hastaneye gittim. ‘Herhalde böbrek taşı düşürüyorum’ dedim. Çünkü unuttum ben onu, o gün acıdı boğazım bir şey yırttı. Doktorum, ‘Şu anda tehlikeli, sana acil kamerayla bakmam lazım’ dedi. Beş dakikalık bir işlem diye girdim, gözümü açtığımda 1,5-2 saate yakın zaman geçmiş. ‘Kürdan çıkardık’ dediler kursağından. O zaman aklıma geldi, o yuttuğum şey kürdanmış. Atlatmış oldum. Üç gün hastanede kaldım.”