Kuntz’un ardından A Milli Takım’da Montella sesleri! Anlaşma sağlandı iddiası

Yayın tarihi: 20 Eylül 2023 Çarşamba 5:36 pm - Güncelleme: 20 Eylül 2023 Çarşamba 5:37 pm

Stefan Kuntz‘un koltuğunun resmi olarak boşalmasının ardından Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın başına Vincenzo Montella’nın getirileceği ve anlaşmanın sağlandığı iddia edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Stefan Kuntz’un görevine son vermesinin ardından A Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörlüğü için adaylar arasında gösterilen Vincenzo Montella ile anlaşmanın sağlandığı öne sürüldü.

Transfer haberleriyle tanınan dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano, sosyal medya hesabından Montella ile salı günü anlaşmaya varıldığını ve İtalyan teknik direktörle 3 yıllık sözleşme imzalanacağını belirtti.

A Milli Takım’da Kuntz dönemi sona erdi

İki gün önce İtalya basınından Calcio Mercato’da yer alan haberde TFF ile Montella arasındaki ilk temasın kurulduğu, 49 yaşındaki teknik direktörün düşünmek için zaman istediği ileri sürülmüştü.

Haberin detayında Montella için, “Bir kulüpte çalışmayı tercih ederdi ancak bu kadar önemli bir milli takım kapıyı çaldığında bu fırsatı değerlendirmek mantıklı olur” yorumu yapılmıştı.

Teknik direktörlük kariyerine Roma’da başlayan ve daha sonra Milan, Sevilla, Fiorentina gibi takımları çalıştıran Montella, son iki sezonda Adana Demirspor’da görev yaptı.

Milliler Japonya’ya 4-2 mağlup oldu! Tribünlerden ‘Stefan Kuntz istifa’ sesleri yükseldi