Kulüplerden İbrahim Hacıosmanoğlu’na art arda tebrik! Fenerbahçe’den yok

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2024 Perşembe 9:41 pm - Güncelleme: 18 Temmuz 2024 Perşembe 9:45 pm

Kulüpler, TFF Başkanı seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu için art arda tebrik mesajları paylaştı. Fenerbahçe henüz bir tebrik paylaşımı yapmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu için spor camiasından tebrik mesajları paylaşıldı. Eski Trabzonspor Başkanı olan Hacıosmanoğlu için Fenerbahçe’nin tebrik paylaşımı yapmaması dikkat çekti.

Kulüplerin sosyal medya hesaplarından paylaşımları şöyle;

GALATASARAY

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkan seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik ediyor; görevlerinde başarılar diliyoruz.

BEŞİKTAŞ

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile yönetim kurulunu tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

https://beşiktaş.com/Besiktas/status/1813975213878710781

TRABZONSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen eski başkanlarımızdan Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu tebrik ediyor, yönetim kuruluyla birlikte kendisine başarılar diliyoruz.

BAŞAKŞEHİR FK

Türkiye Futbol Federasyonu Mali ve Seçimli Genel Kurulu sonucu başkanlık görevine seçilen Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

ALANYASPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda başkan seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, başarılar dileriz.

SİVASSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu’nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

2 dönemdir TFF başkanlığı görevini yürüten Sayın Mehmet Büyükekşi’ye de bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz.

ADANA DEMİRSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı olarak seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

KAYSERİSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

KASIMPAŞA

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulunda Başkan seçilen Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

GÖZTEPE

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ile yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

İSTANBULSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu tebrik eder, kendisine ve Yönetim Kurulu’na başarılar dileriz.

MKE ANKARAGÜCÜ

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

GENÇLERBİRLİĞİ

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.

FATİH KARAGÜMRÜK

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkan seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Kaynak: HABER MERKEZİ