Kulüpler Birliği toplantısında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e sürpriz! Gururlu anlar yaşadı

Yayın tarihi: 5 Ekim 2023 Perşembe 11:46 am - Güncelleme: 5 Ekim 2023 Perşembe 11:46 am

Şampiyonlar Ligi gruplarında Manchester United’ı mağlup eden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e Kulüpler Birliği toplantısında sürpriz yapıldı.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısına Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’a karşı aldığı tarihi galibiyet damga vurdu. Kulüpler Birliği Vakfı, dün Maslak’taki binasında toplantı yaptı. Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, önderliğinde yapılan toplantıya kulüp başkanları katıldı.

Toplantıya Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’a karşı aldığı zafer, damga vururken Murat Özbostan’ın haberine göre Ali Koç ve zirveye katılan tüm kulüpler, sarı-kırmızılı takımın zaferi nedeniyle Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e gururlu anlar yaşattı.

İngiltere basını Galatasaray’ın zaferini yazdı! 30 yıl sonra cehennem…

AYAKTA ALKIŞLANDI

Ali Koç ve zirveye katılan tüm kulüpler, sarı-kırmızılı takımı, Manchester United karşısındaki tarihi zaferden dolayı ayakta alkışlayıp kutladı. Dursun Özbek, “Hepimiz Türkiye’nin başarısı için çalışıyoruz. Ülke futbolunun böyle başarılara ihtiyacı çok. Şu ana kadar Avrupa’da mücadele eden takımlar olarak UEFA ülke puanına önemli katkılar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

ÖZBEK, BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE’YE BAŞARI DİLEDİ

Özbek’in “Ülkemizi dışarıda temsil eden her kulüp, bunu yarış olarak değerlendirmeli. Ben de Fenerbahçe ve Beşiktaş’a huzurlarınızda başarılar diliyorum” dediği kaydedildi.

Galatasaray’dan Manchester United deplasmanında müthiş geri dönüş tarihi galibiyet

PLAY-OFF KONUSU MASAYA YATIRILDI

Toplantıda yayın ihalesinde alınacak rolle ilgili olarak bir çalışma grubunun oluşturulması kararı alındı. Ayrıca son zamanlarda kamuoyunda gündeme gelen play-off konusunda da fikir alışverişi yapıldığı bildirildi.

Galatasaray’dan İngiltere tepkisi: Saygısızlık, had bilmezlik

İşte Galatasaray’ın galibiyeti sonrası ülke puanında son durum