Kulüp satın almak isteyen Acun Ilıcalı’ya Türkiye’den flaş teklif

Yayın tarihi: 10 Mayıs 2020 Pazar 5:26 pm - Güncelleme: 10 Mayıs 2020 Pazar 5:26 pm

Acun Ilıcalı, Avrupa’da kulüp satın almak istediğini ifade etmiş ve farklı kulüpler ile görüştüğü iddia edilmişti. Ilıcalı’ya Türkiye’den bir kulübün görüşme teklifi yaptığı ortaya çıktı.

CNN TÜRK Instagram hesabında Damla Uğurtürk’ün sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, Avrupa’da bir kulüp satın alabileceğini duyurmuştu.

Bu açıklama sonrası Acun Ilıcalı’nın başkanlığını Türk iş insanı Işıtan Gün’ün yaptığı Hollanda Ligi Eredivisie takımlarından Fortuna Sittard’ı satın aldığı iddia edilmişti.

Yayıncı kuruluşta da spor yorumculuğu yapan Raşit Altun, Twitter hesabından “Acun Ilıcalı, başkanlığını Türk iş insanı Işıtan Gün’ün yaptığı Hollanda Ligi Eredivisie takımlarından Fortuna Sittard’ı satın aldı” mesajını paylaşmıştı.

Ancak gerçek daha sonra ortaya çıktı. Acun Ilıcalı’nın Işıtan Gün ile 3 ay önce kulübü satın almak için görüştüğü ancak toplantıdan bir sonuç çıkmadığı öğrenildi.

Bu arada ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’ya ülkemizden sürpriz bir öneri geldi.

“GÖRÜŞELİM”

Liglerde şampiyon olmayı garantileyen tek takım olan TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Karacabey Belediyespor, Acun Ilıcalı’ya şaşırtan bir teklif yaptı.

Karacabey Belediyespor Başkanı İsmail Ülker sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı’ya mesaj atarak “Sayın Ilıcalı, 2020 yılı tüm ligler oynansa da oynanmasa da ligi garantileyen tek şampiyon takımız.

Avrupa’dan kulüp almayın. Gelin, görüşelim. 5 sene sonra tüm Avrupa bizi seyretsin” çağrısında bulundu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Karacabey Belediyespor’dan gelen bu çağrıya henüz yanıt vermedi.