Kullanıcılar şokta: iPhone 13 mor ekran hatası veriyor!

Yayın tarihi: 24 Ocak 2022 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 23 Ocak 2022 Pazar 1:32 pm

Kullanıcılar tarafından yapılan şikayetlere göre iPhone 13 ekranı bir anda mor renge bürünüyor.

Bildiğiniz gibi Apple telefonlar ülkemizde oldukça pahalı hale geldi. iPhone 13 de markanın en son çıkarmış olduğu telefonlardan biri. Elbette ki hiçbir kişi telefonuyla sorun yaşamak istemez fakat yüksek meblağlar vererek iPhone 13 satın almış biri iki kat istemez. Dolayısıyla da iPhone 13 için kullanıcılar tarafından şikayetler, kolaylıkla sosyal medyanın gündemine oturuyor.

iPhone 13

Özellikle Çin’deki kullanıcılar tarafından yapılan şikayetlere göre iPhone 13 ortada hiçbir şey yokken bir anda mor ekran veriyor. Çoğu kişi bu hatayı bir daha almamak için telefonu fabrika ayarlarına geri döndürse de herhangi bir sonuç alamamış.

Telefonu kapatıp açmak ve diğer hiçbir yöntem sorunun tamamen ortadan kalkmasını sağlamıyor. Yine Çin’deki bir kullanıcı ise Apple müşteri hizmetleri ile temasa geçtiğini iddia ediyor. Kullanıcının aktardığına göre müşteri hizmetleri kendisine sorunun donanımsal olmadığını aktarmış. Ayrıca uygulamaları güncellemesi yönünde de tavsiye vermiş.

Fakat bu tavsiye tabii ki de bir işe yaramıyor. Mor ekran hatası ortada bir sorun yokken ansızın geliyor ve sonrasında kendi kendine kayboluyor. Çoğu kişi bunun bir güncelleme ile ortadan kalkacağını söylerken kimisi de çareyi işletim sistemi sürümünü düşürmekte bulmuş. Bu sayede bir daha mor ekran hatası almadığını bildiren bir kişi sorunun çözümünü bulduğunu iddia ediyor.

Facebook yeni patenti geleceği şekillendirebilir