Kulis! İşte Özgür Özel-Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinin perde arkası

Yayın tarihi: 8 Aralık 2023 Cuma 9:09 pm - Güncelleme: 8 Aralık 2023 Cuma 9:09 pm

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Edinilen bilgilere göre, görüşmede İstanbul ve Ankara’da yürütülecek kampanya üzerinde değerlendirme yapıldı, Antalya kampı konuşuldu, Özel Kılıçdaroğlu’nu gala yemeğine davet etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’daki çalışma ofisinde ziyaret etti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özgür Özel’i kapıda karşılamasının ardından iki isim görüşmek için çalışma ofisine girdi.

İSİM KONUŞULMADI

T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaretinin ardından kulislerde Kılıçdaroğlu’nun, Özel’e bazı bölgelerde adaylık için bazı isimleri önerdiği iddiaları gündeme geldi. Ancak edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu-Özel görüşmesinde yerel seçimler gündeme gelse de hiçbir bölge özelinde herhangi bir adayın ismi gündeme gelmedi ve isimler üzerinde bir değerlendirme yapılmadı. Özellikle İstanbul ve Ankara’da yürütülecek kampanya üzerinde değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede, geçen hafta sonu Antalya’da tüm milletvekillerinin katılımıyla düzenlenen çalışma kampı da konuşuldu. Özel’in, Kılıçdaroğlu’na çalışma kampında tüm vekillerin eleştirilerini dinlediğini ifade ederek, “Meclis grubunun birlik içerisinde hareket etmesi için üzerimize düşen her şeyi yapacağız” dediği de öğrenildi.

Özel’in aynı zamanda daha önce kamuoyuna açıkladığı “Grup yönetimi iki yılda bir seçimle yenilenecek” sözünü, Kılıçdaroğlu’na da aktardığı dile getirildi. Kılıçdaroğlu’nun da Özel’e yerel seçimler öncesinde partide birlik ve beraberliğin sağlanmasının önem taşıdığına yönelik görüşlerini dile getirdiği ifade edildi. Öte yandan Özgür Özel, CHP’nin bir sonraki milletvekili kampının gala yemeği için Kılıçdaroğlu’na davette de bulundu.

Özgür Özel, Muharrem İnce tartışmalarına son noktayı koydu

Kaynak: TELE1