Küçükçekmece Belediye Başkanı en büyük projesini açıkladı

Yayın tarihi: 26 Nisan 2019 Cuma 4:20 pm - Güncelleme: 26 Nisan 2019 Cuma 4:20 pm

Halkın iradesiyle Küçükçekmece Belediye Başkanı seçilen Kemal Çebi muhtarlarla bir araya geldi. Çebi, muhtarlarla sürekli fikir alışverişi içinde olacağını kaydetti.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi Küçükçekmece’de göreve yeni başlayan muhtarlarla bir araya geldi. Katılımcı belediyeciliğin en önemli noktasında bulunan muhtarlarla Küçükçekmece Belediyesi’nde bir araya gelen Çebi, “Muhtarlar bizim için çok önemli. Kendileriyle sürekli fikir alışverişi içinde olacağım” ifadelerini kullandı.

 

 

EN BÜYÜK PROJE İNSANA HİZMETTİR.

Muhtarların mahallenin sorunlarının çözümünde aracı konumda olduğunu belirten Çebi, “Muhtarlar mahallenin huzuru ve sükuneti için önemlidir. Propaganda süresince bunu sürekli olarak dile getirdim. Herkese eşit hizmet öncelikli olmalıdır. Benim ve sizlerin dünya görüşü ne olursa olsun insana hizmet bizim önceliğimiz olacaktır. En büyük proje ‘insana hizmet’tir. Muhtarın görevi ve projesi yaşadığı mahalleye hizmeti ‘istemek’ olmalıdır. Hizmetleri kendi cebimizden yapmıyoruz. Vergilerle yapılıyor. Farklı fikirlerin yaşayabildiği ortamları hazırlamak ve demokrasiye katkıda bulunmak esastır. Bütün mahallelerin ortak sorunları fazla olmayabilir. Çünkü her mahallenin meseleleri de farklıdır. Havuzu genişleterek, herkesin fikirlerini alarak yoluma devam etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.