Küçükçekmece Adliyesi’nde 4 kişinin öldüğü silahlı kavga: Baba oğul tutuklandı

Yayın tarihi: 29 Mart 2022 Salı 1:41 am - Güncelleme: 29 Mart 2022 Salı 1:41 am

Küçükçekmece Adliyesi’nin otoparkında 4 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili adliyeye sevk edilen zanlılardan 18’i serbest bırakılırken baba oğul 2 şüpheli tutuklandı.

Küçükçekmece Adliyesi’nin otoparkında  bir duruşma sonrası taraflar arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada  2 kişi yaralanırken 4 kişi de yaşamını yitirdi.

Silahlı kavgaya ilişkin polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 20 zanlı yakalandı. Cinayet Büro’daki işlemlerinin ardından zanlılar Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edlildi.  Soruşturma savcılığına çıkarılan şüphelilerden 12’si ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Savcılık, diğer 8 şüpheliden 3’ünü tutuklama, 5’ini ise haklarında adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.

BABA OĞUL TUTUKLANDI

Nöbetçi Hakimlik, şüphelilerden baba oğul Bekir ve Beşir Karadeniz’in tutuklanmasına karar verirken, 4 şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına hükmetti.

Öte yandan, adliye çevresinde yoğun güvenlik önlemi alınması dikkati çekti. Çok sayıda çevik kuvvet ekibi ile özel harekat polisinin çevresinde konuşlandırıldığı adliyenin otoparkına girmek isteyen sürücülere yönelik kimlik ve bagaj kontrolü yapıldı.

Taciz iddiası Küçükçekmece’yi karıştırdı