Kübra Par: Facebook atanacak temsilcinin başına bin bir türlü şey geleceğine dair endişeliymiş

Yayın tarihi: 9 Ekim 2020 Cuma 10:00 am - Güncelleme: 9 Ekim 2020 Cuma 10:01 am

Habertürk yazarı Kübra Par, yeni sosyal medya yasası gereği zorunlu olan temsilci atama kriterine Facebook’un uymayacağı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirten bir yazı kaleme aldı.

Kübra Par, yeni sosyal medya yasası gereği zorunlu olan temsilci atama kriterine Facebook’un uymayacağı yönündeki iddiaların doğru olmadığını belirtirken, “(…)Kanunla ilgili en büyük endişeleri atanacak temsilcinin başına bin bir türlü şey geleceğine dair endişeymiş. Büyük Türk yargısından korkuyorlarmış yani” düşüncesini dile getirdi.

Par, “Dün Türkiye’de Netflix ve Tik Tok gibi şirketlere danışmanlık yapan bir ajansın sahibiyle sohbet ediyorduk. Yeni sosyal medya düzenlemesinin şart koştuğu Türkiye’de temsilci bulundurma kriterine Facebook’un uymayacağı iddiasının doğru olmadığını söyledi. Hâlâ kendi aralarında tartışıyorlarmış” ifadesini kullandı.

Par, yazısına şöyle devam etti:

“Kanunla ilgili en büyük endişeleri atanacak temsilcinin başına bin bir türlü şey geleceğine dair endişeymiş. Büyük Türk yargısından korkuyorlarmış yani.”

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN