KRT TV el değiştirdi

Yayın tarihi: 14 Kasım 2023 Salı 3:02 pm - Güncelleme: 14 Kasım 2023 Salı 3:02 pm

Bir süredir el değiştireceği iddia edilen KRT TV, CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül‘e yakın olduğu iddia edilen TDP’de genel başkan yardımcısı olarak görev yapan Fırat Bozfırat’a satıldı. Bu gelişmelerin ardından KTR TV Genel müdürü Adnan Bulut da istifa ettiğini açıkladı.

Bir süredir Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’e satılacağı iddialarıyla gündemde olan KRT’nin satışı gerçekleşti. Veryansın Tv’de yer alan habere göre, yaklaşık 300 bin dolar kapora ücreti ödenen kanalın yeni sahibi Fırat Bozfırat. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün yakınındaki bir isim olan Bozfırat, Sarıgül’ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi’nde genel başkan yardımcısı olarak da görev yapmıştı.

GENEL MÜDÜR ADNAN BULUT AYRILDI

Öte yandan KRT’nin sahibi Ali Fırat Atabaş ve KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut’un çalışanlara açıklama yaptığı öğrenildi.

Bulut sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kanalla yollarının ayrıldığını duyurdu. Bulut, “5 yıldır sürdürdüğüm KRT Tv Genel Müdürlüğü görevinden kendi isteğimle ayrıldım. Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.