‘Kriz’ söylentileri aldı başını gidiyor!.. Güzide Mertcan 7 milyonluk şatafatlı villadan, kiralık daireye taşınıyor

Yayın tarihi: 23 Ocak 2020 Perşembe 10:08 pm - Güncelleme: 23 Ocak 2020 Perşembe 11:46 pm

TV8 ekranlarında yayımlanan MasterChef yarışma programının en çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Güzide Mertcan’la ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Uzun bir süre 7 milyon TL değerindeki villası ve lüks yaşantısıyla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Güzide, villayı sattı; kiralık yeni bir daireye taşınıyor.

MasterChef yarışmasının favori yarışmacılarından biri haline gelen Güzide Mertcan oturduğu 7 milyon liralık saray yavrusu lüks villasıyla gündem olmuştu. Masterchef Güzide’nin şatafatlı evi o dönem sosyal medyayı adeta sallamış, medyadaki haberlerin ardından, “Güzide Mertcan kimdir, kendisi ve eşi gerçek hayatta ne iş yapıyor, bu paranın kaynağı nereden geliyor?” sorularının cevapları merak konusu olmuştu.

Güzide Mertcan hakkında yeni iddia ise ekonomik kriz yaşadığı yönündeydi. Sosyal medyadaki bazı hesaplarda Mercan’ın ‘kriz’de olduğu iddia ediliyordu. İddialar,  Mertcan’ın 7 milyonluk şatafatlı villadan, kiraya taşınacağı yönündeydi.

AKP’lilerin çocuklarının ‘şatafatlı’ lüks hayatlarını kare kare ifşa ettiler…

Herkesin merak ettiği 7 milyonluk villayı sattığını kendi YouTube hesabından yayımladığı video ile anlatan MasterChef Güzide “Kendimize daha küçük yaşayabileceğimiz bir ortam hazırlıyoruz.”  açıklamalarda bulundu.

 

“Evi sattık. Madem çok merak ediliyor size ayrı bir video çekeceğim. Görün bakalım neymiş bu 7 milyonluk ev!” diye  diyen Mertcan şunları söyledi;

”Keşke satmasaydı’ demeyeceğim, biz bu evde 4 – 4.5 yıldır oturuyoruz tapusunu aldığımız ilk günden beri satmaya çalışıyoruz. Belli sebeplerden dolayı satmak istiyorduk ve sattık. Uzun zamandır beklediğimiz bir şey olduğu için ‘keşke’ demeyeceğim.”

‘Ben 10 yıllık evliliğim boyunca 6 kez ev taşıdım. Farklı farklı semtlerde, farklı evlerde yaşadım. Bu yüzden ev ile aramda çok bağ olmuyor. Dükkanımın üstünde kiralık bir daire bulduk, 3+1 bir süre orada oturacağız. En kısa zamanda oraya tanışmayı düşünüyoruz.’

“Evi mobilyalarımızla satmadık. Kiraya geçeceğimiz için yeni eve mobilyaların hepsini götüremiyoruz. ‘En sade şekilde nasıl yaşarız’ diye birtakım eşyaları elden çıkarıyoruz. Kendimize daha küçük yaşayabileceğimiz bir ortam hazırlıyoruz.”

 

 

 

Şatafatta sınır yok! Malikanenin hemen yanında bir helikopter pisti de yer alıyor

Öte yandan Güzide’nin evi brüt 1000 metrekare, net ise 650 metrekare. Alkent Gold Malikaneleri’nde bulunan evi için 8.5 milyon lira istedi.

Lüks sitede yer alan ‘malikane’nin içi de hayli pahalı eşyalarla döşenmiş. Güzide Mertcan’ın oturduğu ‘malikane sitesinin’ aylık aidat ödemesi 3 bin 500 lira.

3 katlı olan malikanede toplam 10 oda bulunuyor. Büyükçekmece’deki malikanenin hemen yanında bir helikopter pisti de yer alıyor.