Kriz çözüldü, Danilo ve Demirbilek tek celsede boşandı

Yayın tarihi: 15 Aralık 2021 Çarşamba 3:45 pm - Güncelleme: 15 Aralık 2021 Çarşamba 3:48 pm

‘Tazminat krizi’ çözüldü, ünlü İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’ten tek celsede boşandı.

İstanbul 17. Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya, Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek avukatlarıyla geldiler. Duruşmaya gizlilik nedeniyle basın mensupları alınmadı. Mahkeme, Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek’i ortak velayet vererek boşanmalarına karar verdi.

Duruşma çıkışında basın mensuplarının sorusu üzerine Danilo Zanna, “Üzüldüm. Her şey yolunda” dedi. Zanna’ın avukatı Altın Mimir ise “Tanıkların müşterek çocukları var, anlaşmalı olarak boşandılar. Dostlukları arkadaşlıkları devam edecek oğulları için her zaman bir arada olacaklar” diye konuştu.

“TAZMİNATTA ANLAŞAMAMIŞLARDI”

İkilinin daha önce tazminat konusunda anlaşamadığı belirtilmişti. Danilo Zanna’nın, eşine Etiler’deki evi, oğullarının velayetini, eğitim masraflarını ve ayda 20 bin TL nafakanın yanı sıra boşanma tazminatı olarak 500 bin Euro vermeyi teklif ettiği iddia edilmişti.

Bu teklifi kabul etmeyen Tuğçe Demirbilek’in, 9 yıllık evlilikleri için İtalyan şeften 1 milyon Euro tazminat talep ettiği belirtilmişti. Rakamı fazla bulan Zanna’nın, 500 bin Euro’da ısrar ettiği için protokol yolunun tıkandığı öne sürülmüştü.

Danilo Şef’in boşanma davası çıkmaza girdi