Gerilim sürüyor! DEVA Partisi’nden MHP’ye sert cevap!

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2020 Çarşamba 10:08 am - Güncelleme: 27 Mayıs 2020 Çarşamba 10:24 am

MHP’nin yeni partileri FETÖ organizasyonu olarak suçlamasından sonra başlayan tartışmada kriz büyüyor. DEVA Partisi, MHP’nin dün yaptığı açıklamalara “İktidarın küçük ortağı” sözleriyle cevap verdi.

DEVA Partisi, MHP ile aralarındaki polemiğe noktayı koydu. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın açıklamalarına DEVA Partisi’nden yanıt geldi.

Babacan, Bahçeli’nin; İYİ Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’ni FETÖ organizasyonu olarak tanımlaması sonrası “Laf üretiyorlar, iş üretsinler. Üçlü koalisyon dönemlerinde ne yapmışlar” demişti.

Bunun üzerine MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Yediği kaba pisleyen, çıktığı evi taşlayan, FETÖ’nün yedek akçesi Ali Babacan, kendisine verilen gazla Türk milletini karşısına alacak cesareti bulmuş gözükmektedir. Kurucu kadrosunun milletle olan kavgası aleni olan, kendisi de bulduğu her fırsatta Sayın Genel Başkanımıza haddini aşan sözler sarf eden Babacan’ın dili kendisine ait değildir.” ifadelerini kullanmıştı.

DEVA, MHP hattında kriz büyüyor! Hakaret dolu sözler!

DEVA PARTİSİ’NDEN MHP’YE SERT YANIT

DEVA Partisi resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin daha önce büyük tepki gösterdiği ‘İktidarın küçük ortağı’ ifadeleri yer aldı:

“İktidarın küçük ortağı adına, her zamanki hakaretamiz ve tehditkar üslupla, Partimizi ve Genel Başkanımızı hedef alan iftira dolu bir açıklama yapılmış.Bu tür izansız açıklamaları cevap vermeye değer bulmuyoruz.Biz, ülkenin büyüyen sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz.”

Gezi Parkı Amerikalı yazarın romanına konu oldu!