Kritik toplantı! Ligler ertelenecek mi?

Yayın tarihi: 19 Mart 2020 Perşembe 1:06 pm - Güncelleme: 19 Mart 2020 Perşembe 2:08 pm

Koronavirüs tehdidi spor dünyasında da etkisini gösterirken, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile federasyonlar başkanları ile bugün yapılan olağanüstü toplantıda liglerin 1 ay ertelenmesi yönünde karar aldı.

Korona Virüs tüm ülkeyi etkilerken spor müsabakalarının ertelenip ertelenmeyeceği büyük merak konusu. Konuyla alakalı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir, Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ olağanüstü toplantıda bir araya geliyor.

Sporda Corona Virüs toplantısı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir İstanbul’da gerçekleşen TFF toplantısından ayrılıp Ankara’ya hareket etti. Özdemir Hidayet Türoğlu ve Akif Üstündağ ile buluşacak ve sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile korona virüs tehtidi altındaki spor gündemini görüşecekler.

BAKAN ÇAĞIRDI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bütün federasyon başkanlarını toplantıya çağırınca TFF Başkanı Nihat Özdemir Riva Tesisleri’nden ayrıldı ve Havalimanına gitti.

Gözler bu toplantıda! TFF’den Süper Lig kararı

Fanatik haberine göre, Bakan Kasapoğlu, üç önemli federasyon başkanından kulüplerin tavırlarının ne yönde olduğunu dinleyecek. Kulüplerin tavırlarına göre de spor müsabakalarının ertelenmesi ya da ertelenmemesine nihai karar verilecek.

1 AY ERTELEME KARARI ALINDI!

TFF İcra Kurulu liglerin 1 ay ertelenmesi yönünde karar aldı. TFF Başkanı Nihat Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na bu şekilde görüş bildirecek.