Kripto paralarla sinema bileti alınabilecek

Yayın tarihi: 15 Kasım 2021 Pazartesi 12:00 pm - Güncelleme: 14 Kasım 2021 Pazar 11:30 am

Eylül ayında verilen söze uygun olarak AMC, sadece Bitcoin’i değil, aynı zamanda Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin’i de kabul edeceğini duyurdu, yani çevrimiçi satın alımlar için.

Aron ayrıca tiyatro zincirinin Apple Pay, Google Pay ve PayPal ödemelerini de kabul etmeye başladığını söyledi. Görünüşe göre, şirketin toplam çevrimiçi işlemlerinin yüzde 14’ünü oluşturduğu için, sinemaseverler yeni ödeme yöntemini memnuniyetle karşılıyor gibi görünüyor. Aron ayrıca AMC’nin daha sonra Dogecoin’i ekleyeceğini söyledi.

Kripto paralarla

 

AMC geçen yıl pandemi nedeniyle neredeyse iflas etti, ancak kısmen Reddit ve Twitter’daki hisse senetlerini yaklaşık yüzde 2.300 oranında artıran “tüccarlar ordusu” sayesinde kurtarıldı. Aron, yatırımcılara bu ayın başlarında AMC’nin kendi kripto para birimini yaratmayı düşündüğünü söyledi. AMC, NFT dünyasına da girmeyi planlıyor ve büyük filmlerle ilgili değiştirilemez tokenlar oluşturmak için Hollywood stüdyolarıyla görüşüyor. Görüşme sırasında Aron, tiyatro zincirinin de Shiba Inu tokenlerini kabul etmeyi düşündüğünü ancak ödeme seçeneklerine kripto para birimini ekleyip ekleyemeyeceğini henüz açıklamadığını söyledi. Böylece kripto para birimleri kendilerine bir kullanım alanı daha bulmuş oldu diyebiliriz. Bu gidişle kripto paranın kullanım alanları daha fazla artacaktır.

Küresel ısınma yeni hastalıklara neden oluyor: Dünya Sağlık Örgütü uyardı