Kripto paralarda deprem endişe yaratıyor

Yayın tarihi: 4 Aralık 2021 Cumartesi 9:00 am - Güncelleme: 3 Aralık 2021 Cuma 5:49 pm

2021 yılının son ayında büyük bir boğa koşusu beklenmesine rağmen kripto paralarda deprem etkisi yaşanmaya devam ediyor. Özellikle son dönemlerde bu etkinin çok daha fazla arttığı görülüyor. ADA ve SOL gibi kripto paralar haricinde genelde piyasalarda kırmızı renk hakim.

SOL genel olarak yükselişi seven bir kripto para birimi. Fiyatı 20 dolar seviyelerinden 250 dolar düzeyine kadar hızlı bir şekilde koştu. Yatırımcılar sadece birkaç ay içerisinde yüzde 1300 seviyelerinde kazanmayı başardı. Geçen ay bu kripto para devi en düşük seviyelere kadar geriledi. Şimdilerde 250 dolar hedefi devam edecek diyebiliriz.

kripto paralar

Kripto para devleri içerisinde yer alan LINK henüz istenilen başarıyı elde edemedi. Boğa koşusunda 38,31 dolar seviyelerine kadar çıkan link ne yazık ki ayı sezonuna girdi. Ara sıra iyi bir yükseliş yakalasa bile yine de genel yönelimin aşağı doğru olduğunu söyleyebiliriz. Fiyatı şimdilerde 24,6 dolar düzeyinde.

 

Analistler tarafından önemli görülen bir diğer kripto para birimi ise ENJ oldu. Metaverse projeleri içerisinde yer alması ve Gaming kategorisinde de kendisine yer bulması onu ön plana çıkarıyor. Boğa koşusunun devam etmesi halinde ilk etapta 4 dolar hedefi var. Ancak Bitcoin kaynaklı genel düşüş onu da etkiliyor. Kripto paralarda deprem ne yazık ki yükselişi engelliyor.

Kripto para balinaları bu altcoini alıyor: Yatırıma doymadılar

Özellikle son dönemlerde kripto para devlerinin yeteri kadar iyi yükselmemesi geri çekilmeye neden oluyor. Bu durum aynı zamanda tüm kripto para birimlerini etkiliyor.