Kripto paralara astronomi dopingi

Yayın tarihi: 12 Haziran 2021 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 11 Haziran 2021 Cuma 2:03 pm

Astronominin yeni ilgi alanı kripto paralar oldu. Bazı astrologlara göre kripto paralara gezegen dopingi gelecek. İşte konu ile ilgili detaylar.

Astronomi size ne kadar inandırıcı geliyor bilmiyoruz. Fakat astronomiye inanan milyonlar olduğu da inkar edilemez bir gerçek. Hatta bazı kişiler dünyaya getirecekleri çocukları bile gezegenlerin konumlarına göre ayarlıyorlar.

Elbette gezegenlerin insanlar üzerine ne derece etkili olduğunu bilmiyoruz. Keza bu konuda bilimsel bir açıklama da yok. Fakat yaşanan felaketleri bu tarz astronomik olaylarla yorumlayan tonlarca insan var. Gerçekten enteresan.

Şimdi gelelim astronominin son alanına. Kripto paralar. Bazı astrologlar önümüzdeki süreçte gezegenlerin dizilişinin kripto paraları etkileyeceğine dair görüş belirtiyorlar.

Kripto para

Kripto paralar gerçekten hassas bir döngüye sahip. Yani ne zaman neden etkileneceklerini tam olarak kestirmek güç. Tek bildiğimiz dünyaca ünlü isimlerin tweetlerinden etkilendikleri.

Şimdi gelelim astronomi ile kripto paraların ilgisine. Ne alakası var demeyin. Biz de bilmiyorduk fakat varmış. Bazı astrologlar kripto paraların önümüzdeki günlerdeki gezegenlerin dizilişi ile değerinin değişeceğine inanıyorlar.

İşin garip yanı ise bu diziliş bazılarına göre yükseliş, bazılarına göre ise sert bir düşüşü tetikleyecek. Yani bir şeyin tetikleneceği kesin ama neyin tetikleneceğini net olarak kestirmek güç.

Her zaman olduğu gibi bir kez daha belirtelim. Kripto paralarla ilgili içeriklerimiz kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Honor 50 Pro, AnTuTu’da Snapdragon 778G ile kıyaslandı