Kripto paralar ne zaman yükselecek

Yayın tarihi: 2 Haziran 2021 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 1 Haziran 2021 Salı 3:21 pm

Kripto paralarda yeni boğa döngüsü bir türlü başlamadı. Peki kripto paralar ne zaman yükselişe geçecek? İşte yanıtlar.

Kripto para piyasası içine girdiği buhran sürecini bir türlü atlatamıyor. Hali hazırda mevcut tabloda neredeyse tüm kripto paralar yarı yarıya değer kaybetmiş durumdalar. Analistler bu düzeltmenin bir an önce son bulmasını ve yeni bir rallinin başlamasını ümit ediyorlar.

Fakat kripto para piyasasında işler o kadar da olumlu değil. Çünkü belli eşiklere gelen çeşitli coinler direnç noktalarını kıramayarak geri çekiliyorlar. Direnç noktaları kırılmadığı için de yeni bir rallinin başlaması çok da mümkün olmuyor.

Peki bu durgunluk ne zaman bitecek? Kripto paralarda yükseliş ne zaman başlayacak?

kripto paralar

Dürüst olmak gerekirse mevcut şartlarda kripto paraların yükselmesi pek de olası görünmüyor. Çünkü bir gün yükselen kripto paraların ertesi gün daha sert bir şekilde düştüğünü görüyoruz. Bu piyasa eskiden de riskliydi. Fakat şu sıralar sektörde tam bir rus ruleti rüzgarı esiyor.

Hangi coin ya da token’in yükseleceğini kestirmek mümkün değil. Hal böyle olunca da yatırımcılar ellerindeki nakiti biraz daha idareli kullanmak için çaba sarf ediyorlar.

Dip not olarak belirtelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimizde yatırım tavsiyesi niteliğinde bir bilgi yoktur. Yatırımlarınızı yaparken daima dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Çin ve ABD arasında demiryolu kurulacak