Başta Bitcoin olmak üzere pek çok kripto varlıkta sert düşüşler yaşandı

Yayın tarihi: 21 Eylül 2021 Salı 8:00 am - Güncelleme: 20 Eylül 2021 Pazartesi 11:06 am

Kripto paralarda sert düşüş yaşandı. Aslında Eylül ayı boyunca pek çok kripto varlık düz bir çizgide işlem görüyordu. Yani öyle spekülatif düşüşler söz konusu olmadı. Hatta Solana, Avax, Tezos gibi coinlerde ani yükselişlere dahi şahitlik ettik.

Fakat bugün kripto para yatırımcıları kırmızı çizgilerin hakim olduğu bir güne uyandı. Başta Bitcoin olmak üzere pek çok kripto parada önemli değer kayıpları yaşandı. Bir ara 3900 doları aşan Ethereum, 3100 dolara kadar geriledi.

Bitcoin ise uzun bir sürenin ardından tekrardan 45 bin doların altını gördü. Diğer alt coinlerde de yüzde 10 civarında değer kayıpları yaşandı.

 

Kripto para

Öte yandan bazı analistler BTC’nin yıl sonuna kadar 100 bin doları görebileceğini iddia ediyor. Bunun nasıl ve ne zaman gerçekleşeceğini kestirmek elbette güç. Fakat BTC denildiği gibi 100 bin doları geçerse kripto para piyasasındaki birçok taş yerinden oynayacaktır.

Her zaman olduğu gibi yine dip not olarak belirtelim. Bu ya da benzeri hiçbir kripto para içeriği haberimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda gerçekleştirmeniz daha doğru olacaktır. Sonuçta kripto para piyasasındaki risk faktörü hayli yüksek. Bu sebeple kaybetmeyi göze alamayacağınız paralarla yatırım yapmanız çok da doğru bir karar olmayabilir.

Apple Watch 7 serisi hakkında ayrıntılı bilgiler geldi